Thuiswerkplek set

Met onze thuiswerkplek set zet jij de perfecte basis van jouw thuiskantoor op! De thuiswerkplek set heeft bijna alles wat je nodig hebt voor het maken van een comfortabel thuiskantoor. Met de ergonomische bureaustoel zorg je voor een goede werkhouding en de verstelbare bureautafel heeft genoeg ruimte om goed te kunnen werken. Naast de thuiswerkset hebben wij natuurlijk veel meer te bieden. Overige kantoormeubels als roldeurkasten, archiefrekken en schermarmen zitten ook allemaal in ons assortiment. Zo maak je jouw kantoor compleet.

Wij kunnen snelle levering van jouw thuiswerkplek set garanderen. Wij hebben korte lijnen met onze merken en leveranciers, waardoor jij nooit te lang hoeft te wachten totdat jouw product binnenkomt.

Stel jouw thuiskantoor samen

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Bekijk onze complete thuiswerk set

Wij hebben een standaard complete thuiswerk set in ons assortiment. Deze set bestaat uit een ergonomische bureaustoel en een verstelbaar bureau. De combinatie van die twee zorgt voor een fijne en comfortabele werkplek. Bij de juiste afstelling van de meubels kun jij een gezonde houding aanhouden gedurende jouw werkdag, waardoor je gezondheidsklachten kunt voorkomen. De ergonomische bureaustoel voorkomt en verminderd rug, nek en schouderklachten.

Meer weten over de thuiswerk set? Kijk dan op de productpagina!

Bekijk de thuiswerk set
Kantoormeubelen Rotterdam
Beuken

Alles naar jouw stijl

Het bureaublad uit de thuiswerk set is aan te passen naar hoe jij wil. Jij wil jouw thuiswerkplek natuurlijk zo goed mogelijk in jouw huis laten passen en dat kan! De bureaubladen zijn uitgevoerd in verschillende soorten hout. Bij de keuze eikenhout kun je er bijvoorbeeld ook nog voor kiezen of je deze in donkere of lichte variant wil. Je kunt bij de bestelling aangeven welke houtkleur en -soort het beste in jouw thuiskantoor past.

Naast de mogelijkheden van de houtkleuren, is het ook mogelijk om het frame aan te passen naar wat jij het mooist vind. De frames worden uitgevoerd in simpele neutrale kleuren. Zo kun je het frame in aluminium bestellen, zonder een kleur eroverheen of juist met een zwart of witte laag erover. Genoeg keuze dus!

thuiswerk set
Ergonomische thuiswerkplek
Vergaderstoel type 129
Ergonomische thuiswerkplek

Richt jouw thuiskantoor in

Met de thuiswerk set heb je alvast de basis gezet. Nu de rest nog! Wij hebben alles wat je in jouw thuiskantoor nodig hebt! Zo hebben wij handige roldeurkasten, simpele ladeblokken en kleinere kantoorartikelen zoals papierversnipperaars en powerdocks. Weten wat we nog meer in huis hebben? Bekijk ons assortiment hieronder!

complete thuiswerkplek

Thuiswerken

Onder de categorie thuiswerken valt alles wat jij als thuiswerker nodig hebt. Naast de thuiswerk set staan daar nog veel meer handige kantooraccessoires waar je bij het thuiswerken snel op mispakt. Deze artikelen maken jouw thuiswerkdag zorgeloos en makkelijker.

Bekijk het assortiment

Overige kantoorartikelen

Hier vind je kleine, handige spullen die je standaard op een kantoor nodig hebt. Prullenbakken, schermarmen, kapstokken en papierversnipperaars. Alles voor jouw thuiskantoor!

Bekijk het assortiment
DESQ papiervernietiger 20072

Neem contact met ons op

Heb jij nog vragen over producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of kijk of ze tussen onze veelgestelde vragenlijst staan. Kom je er alsnog niet helemaal uit? Geen probleem, je kunt altijd contact met ons opnemen! Wil je een monteur laten langskomen, zijn er problemen met jouw product, of ben je gewoon niet tevreden? Samen kunnen wij naar een oplossing zoeken.

Neem contact op