Ergonomische bureaustoel

Zijn jouw bureaustoelen toe aan vervanging? Overweeg dan de aanschaf van een ergonomische bureaustoel. Deze stoelen nemen erg veel toe in populariteit, vooral door de positieve effecten die de stoel op de werkhouding heeft. Een ergonomische bureaustoel kan rug-, nek- en schouderklachten voorkomen en zorgen voor een comfortabelere werkplek.

Veel mensen die op kantoor werken hebben ’s avonds of in het weekend last van een van de bovenstaande klachten. Vaak is dit onbewust en weten de meesten ook niet waar de klachten vandaan komen. Grote kans dat het aan de zithouding op kantoor ligt. Een ergonomische bureaustoel is dé oplossing!

Aanbod ergonomische bureaustoelen

-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo met Airseat

Levertijd: 25-30 werkdagen

771,00 579,00 (inc. BTW: 700,59)
-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-22%

Bèta

Bureaustoel Be Sure 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

439,00499,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Kyra

Levertijd: 25-30 werkdagen

553,00645,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Reflex NPR1813

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.035,00 775,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh TGrey

Levertijd: 25-30 werkdagen

567,00655,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo Up

Levertijd: 25-30 werkdagen

589,00725,00
Stel je bureaustoel op de juiste wijze in Kantoormeubel4sale.nl

Afstellen van een ergonomische bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel is zo afgesteld, dat het perfect aansluit op het lichaam van de gebruiker. Dat kan door de verschillende verstelbare punten die de stoelen hebben:

  1. Het zitvlak. De hoogte van de zitting moet je goed verstellen om beenklachten te voorkomen. De zithoogte is goed als jouw bovenbenen horizontaal staan, met je voeten op de grond.
  2. De armleuning. Deze is in te stellen door je armen in een hoek van 90 graden langs je lichaam te houden. De ellebogen moeten bij die houding ondersteund worden door de armleuning.
  3. De rugleuning. De rugleuning moet met de bolling in de rugholte vallen. Op die manier moet de leuning de rug op de juiste manier ondersteunen.
  4. Het bureaublad. Deze moet gelijk staan aan de hoogte van de armleuning.
  5. De diepte. In sommige gevallen is de diepte van de zitting ook te verstellen. Tussen de knieholte en het zitvlak van de stoel moet een vuist passen. Dat is de richtlijn van het verstellen van de diepte.

Na alle onderdelen goed versteld te hebben, heb jij de ideale zithouding in de ergonomische bureaustoel.

De voordelen van een goede bureaustoel

Een goede, ergonomische bureaustoel brengt vele voordelen met zich mee. Op de lange termijn kunnen niet-ergonomische bureaustoelen leiden tot rugklachten, deze kunnen verergeren en zelfs leiden tot verzuim.

In aanschaf zijn deze kantoormeubelen wel duurder dan de gemiddelde bureaustoel, maar dat zijn de ergonomische bureaustoelen ook zeker waard. De stoelen gaan jarenlang mee en voorkomen verzuim, waarbij de kosten uiteindelijk veel hoger op kunnen lopen. Met deze stoelen garanderen wij dat jouw collega’s comfortabel en klachtenvrij kunnen werken. De ergonomische bureaustoel biedt veel bewegingsvrijheid een variatie, wat veel bijdraagt aan de productiviteit van jouw collega’s.

Neem contact op

Garantie op bureaustoelen

Kantoormeubel4sale staat voor kwaliteit. Wij hebben korte lijnen met onze fabrikanten en merken waardoor wij de beste ergonomische bureaustoel kunnen aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden wij ook een standaard garantie van 24 maanden. Als er voor die tijd iets mankeert aan het product, zorgen wij ervoor dat jij een vervangend product krijgt.

Toch niet tevreden met je ergonomische bureaustoel, of is het toch net niet wat je ervan verwachtte? Dan is het mogelijk om binnen 30 dagen het product nog terug te sturen. Zo weet jij altijd zeker dat je de juiste aankoop hebt gedaan.

Heb je meer vragen of opmerkingen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Girsberger bureaustoel Yanos