Kantoormeubelen Rotterdam

Uw specialist in betaalbare kantoormeubelen

De huidige directie van Kantoormeubel4Sale is al ruim 30 jaar actief op de markt van kantoor- en magazijninrichtingen. In een tijd dat bureaus nog een afmeting hadden van 150x75cm in plaats van 160x80cm en deze vaak in een hoekopstelling stonden, om de grote en diepe monitoren te kunnen plaatsen richtten zij al kantoren in.

Zij hebben de hele ontwikkeling meegemaakt van bureaus op een vaste hoogte van 75cm, naar een instelbare hoogte van 62 tot 86cm tot de huidige elektrisch verstelbare zit-sta-bureaus. Van draaideurkasten naar roldeurkasten tot de akoestische schuifdeurkasten die nu vaak op kantoren te vinden zijn en van de beperkt verstelbare bureaustoelen van toen tot de meest ergonomische uitvoeringen anno 2020.

Kantoormeubel4Sale heeft gekozen voor fabrikanten en importeurs met producten van een goede kwaliteit, met een scherpe prijs en een korte levertijd.

Hoge kwaliteit producten

Kantoormeubel4Sale heeft gekozen voor fabrikanten en importeurs met producten van een goede kwaliteit, met een scherpe prijs en een korte levertijd.

Ook de salesmethodes zijn in de tijd flink veranderd. Vandaar deze internetsite met een groot assortiment meubelen op het gebied van werken, opbergen en zitten en alles wat daarbij hoort. U kunt het artikel van uw keuze eenvoudig vanaf uw eigen werkplek bestellen en op meerdere manieren afrekenen……wij zorgen voor de rest.

Uit ons eigen 1500m2 grote magazijn of uit de magazijnen van onze toeleveranciers wordt uw bestelling voor u klaargezet voor transport en via onze eigen wagens of de wagens van diverse transporteurs binnen enkele dagen tot maximaal 4 weken bij u thuisbezorgd.

Wat wilt u nog meer?…..

Heeft u toch nog meer wensen neem dan contact met ons op.

Contact opnemen