Thuis werkplek inrichten

Thuis werkplek inrichten? Wij bieden alle kantoorinrichting aan die jij nodig hebt als thuiswerker. Of je nou op zoek bent naar een thuiswerk set, naar aanvullende meubels als kasten of overige kantoorartikelen, wij hebben alles in huis!

Thuiswerken is erg populair en steeds meer mensen maken gebruik van een of meerdere thuiswerkdagen in de week. Erg handig omdat het jou veel reistijd kan besparen. Maar er zitten natuurlijk ook valkuilen aan het thuiswerken: werk en privé dat door elkaar heen loopt, afleidingen door gezinsleden en je niet kunnen concentreren door de omgeving. Het inrichten van een thuiskantoor kan voor jou de ideale uitkomst zijn. Doe met onze producten inspiratie op!

Stel jouw thuiskantoor samen

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Stap voor stap thuis jouw werkplek inrichten

Het is belangrijk om te beginnen bij de basis. Wat heb je allemaal nodig? Je kunt het best beginnen bij een goed bureau en een fijne, ondersteunende bureaustoel. Het kiezen van een bureau en bureaustoel is een van de belangrijkste keuzes die je moet maken, aangezien je vele uren doorbrengt achter het bureau. Met een ergonomische bureaustoel zit je altijd goed. Deze stoelen dragen bij aan een goede, gezonde zithouding waardoor rug- nek- en schouderklachten worden voorkomen.

Wij hebben een complete thuiswerk set in ons assortiment, die van alle gemakken voorzien is. Bij juiste afstelling van het bureaublad en de bureaustoel kun je hier vele uren ongehinderd doorbrengen! een goede basis voor de inrichting van jouw werkplek thuis.

Bekijk de thuiswerk set
Kantoormeubelen Rotterdam
Kantoormeubelen Rotterdam

Waar ga jij op letten?

Bij het inrichten van jouw thuiskantoor kun je jezelf helemaal uitleven. Onze producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ga je rekening houden met kleurcombinaties, met gebruik van moderne meubels of juist de goedkoopste artikelen? De keuze is aan jou!

Bekijk onze Facebook-, Instagram- of Twitterpagina om inspiratie op te doen!

Girsberger bureaustoel Yanos
Roldeurkast 73x120x45cm.

Kantoorkasten

Na de basis te hebben kun je ook verder kijken naar overige kantoormeubels die niet kunnen missen bij het inrichten van jouw werkplek thuis. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment met kasten. De kasten uit ons aanbod zijn allemaal uitgerust met een slot om vertrouwelijke documenten veilig op te slaan, of jouw werk uit handen van kinderen te houden.

Bekijk het assortiment

Stoelen

Van kleurrijk tot neutraal, de stoelen uit ons assortiment zijn altijd aan te passen aan jouw thuis werkplek die je inricht. Naast reguliere bureaustoelen hebben we ook krukken geschikt voor aan zit/sta-bureaus. Heb je liever een gewone stoel, zonder wieltjes? Dan zijn een van de vergaderstoelen uit ons assortiment misschien wel iets voor jou.

Bekijk het assortiment
Vergaderstoel type 129
Bureau verstelbaar goedkoop

Bureaus

Naast het standaard verstelbare bureau van de thuiswerk set zijn er natuurlijk nog meer bureaus verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit een moderne zit/sta-bureau. Deze is in hoogte te verstellen zodat je zowel staand als zittend kan werken. We hebben ook nog altijd de reguliere bureaus in het assortiment. Deze kun je in veel gevallen aanpassen zodat het goed bij jouw thuis werkplek past. De bladen zijn in veel uitvoeringen beschikbaar.

Bekijk het assortiment

Overige kantoorartikelen

Om thuis jouw werkplek in te richten is het ook handig om verder te kijken naar de kleinere kantoorartikelen. Als je door deze categorie kijkt, kom je vast nog wat kleine items tegen die handig zijn voor jouw thuiskantoor. Denk maar aan prullenbakken, papierversnipperaars, beeldschermarmen en powerdocks.

Bekijk het assortiment
DESQ papiervernietiger 20072

Vragen of opmerkingen?

Het inrichten van een thuis werkplek is toch wel een uitdaging. Wij kunnen ons voorstellen dat je nog meer informatie nodig hebt over bepaalde producten, voordat je ze aankoopt. Daarvoor kun je altijd bij de klantenservice terecht. Bij veelgestelde vragen kun je misschien ook je antwoord vinden. Blijft het dan nog onduidelijk? Neem contact met ons op!

Neem contact op