Kantoor thuis inrichten

Werk jij veel vanuit huis en wil je jouw kantoor thuis inrichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden complete kantoorinrichting zodat jij niks mist in jouw thuiskantoor! Van grote meubels zoals kasten en bureaus tot aan kleine onmisbare spullen als prullenbakken en papiervernietigers. Het kantoor thuis inrichten kun je volledig naar jouw eigen smaak doen door onze ruime variatie in kleuren en formaten. 

Ons assortiment

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Kantoormeubelen Rotterdam

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Jouw kantoor thuis inrichten

Thuiswerken wordt steeds populairder en steeds meer werknemers moeten eraan geloven. Thuis werken brengt erg veel voordelen met zicht mee, maar het is natuurlijk erg belangrijk om wel jouw werkplek van kantoor na te bootsen. Om werk en privé zo goed mogelijk gescheiden te houden kun je het best een kantoor thuis inrichten. Hierbij begin je natuurlijk bij de basis: het bureau en de bureaustoel. Deze bieden wij samen tegen een scherpe prijs aan, speciaal voor thuiswerkers. 

Bekijk de thuiswerk set
kantoormeubel4sale thuiswerkplek
Detail voorbeeld Airseat

Ergonomische bureaustoel

Het kantoor thuis inrichten wordt makkelijker gemaakt met de thuiswerk set. Deze complete set zorgt voor een goede basis van jouw kantoor. De kantoormeubelen zijn van goede kwaliteit en gaan erg lang mee. 

Zo zorgt de ergonomische bureaustoel voor een erg comfortabele en prettige werkhouding. Aangezien je vele uren doorbrengt op de bureaustoel is het erg belangrijk dat deze goed ondersteunt en jou de juiste zithouding geeft. Dit bespaart jou rug- schouder en nekklachten. 

Bij de juiste afstelling draagt deze ergonomische bureaustoel veel bij aan jouw werkcomfort en productiviteit. Met de verstelbare zitting, armleuning en rugleuning kun jij deze stoel aanpassen naar jouw wens. De stoel is van het kwalitatieve merk Köhl en is compleet uigerust met Airseat. Airseat zorgt ervoor dat jouw rugspieren op prettige manier worden getraind door microbewegingen. Dit zorgt voor een goede houding van de rug. 

Hoe stel je je bureaustoel in?
Natuur eiken

Uitvoeringen van het bureaublad

Bij het kantoor thuis inrichten wil je natuurlijk wel alles naar jouw smaak hebben ingericht. Daarom heb je bij onze thuiswerk set een ruime keuze in kleuren van het bureaublad. De bureaubladen zijn in verschillende houtsoorten en houtkleuren uitgevoerd. Van beukenhout tot aan eikenhout en van grijs tot aan bruin. 

De frames van de bureaus zijn ook aan te passen naar jouw wens. De frames hebben verschillende neutrale kleuruitvoeringen, waarmee jij jouw eigen draai kan geven aan het kantoor dat je thuis inricht. 

De bureautafels sluiten perfect aan op de ergonomische bureaustoel; deze is namelijk aan te passen aan de hoogte van de stoel. Zo heb jij de juiste houding tijdens het werken.

Maak jouw thuiskantoor af!

Met een bureau en bureaustoel kom je al ver, maar wij bieden ook de juiste producten zodat je de rest van jouw kantoor thuis kan inrichten. Zo hebben wij kasten waarin je jouw mappen kan opbergen, ladeblokken waar je papieren in kwijt kan, prullenbakken om afval weg te gooien en papiervernietigers om vertrouwde documenten veilig te versnipperen.

opbergkast met slot

Kasten

 

Bekijk assoritment

Opbergen

 

Bekijk assortiment
DESQ papiervernietiger 20072

Overig

 

Bekijk assortiment

Contact

Onze producten zijn van topkwaliteit. Wij bieden daarom ook een standaard garantie van 24 maanden aan. Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen? Dan kun je het binnen 30 dagen terugsturen. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Neem contact op