Moderne kantoorinrichting

Wil jij graag een moderne kantoorinrichting? Bij Kantoormeubel4sale bieden we je een uitgebreid assortiment moderne kantoormeubelen tegen zeer interessante prijzen. De meeste producten leveren wij binnen enkele werkdagen uit. Wij leveren door heel Nederland en België. Wil je liever zelf je bestelling ophalen? Dat kan ook vanuit ons eigen magazijn in Rotterdam. 

De hedendaagse directie van Kantoormeubel4sale bestaat uit een team dat al ruim 30 jaar actief is op de markt van kantoor- en magazijninrichtingen. Ondertussen hebben we al diverse ontwikkelingen meegemaakt. Denk aan bureaus die van een vaste hoogte van 75 cm naar een instelbare hoogte van 62 tot 86 cm zijn gegaan en tegenwoordig zelfs elektrisch versteld kunnen worden tot sta hoogteVergeet ook zeker niet de draaideurkasten die vervangen werden door roldeurkasten. Daarnaast is er op het gebied van bureaustoelen ook veel vooruitgang geboekt. Van de beperkt verstelbare bureaustoelen zijn we gegaan naar de ergonomische uitvoeringen van nu. 

Allemaal ontwikkelingen die wij van dichtbij hebben meegemaakt, letterlijk en figuurlijk. Voor een moderne kantoorinrichting ben je hier dus aan het juiste adres! 

Assortiment moderne kantoorinrichting

Bureautafels kopen

Tafels

Vergadertafels / Kantinetafels

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Vergaderstoelen / Kantinestoelen / Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Kantoormeubelen Rotterdam
kluisjeskast
Kantoormeubelen Rotterdam

Meegaan met de tijd? Ga staand werken! 

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een flexibele werkplek. De oplossing kan eenelektrisch verstelbaar bureauzijn, of een bureautafel die met een slinger verstelbaar is. Ook weten we met de kennis van nu dat het ontzettend belangrijk is om niet te lang aan een stuk door te zitten. Een zit-sta bureau is daarom helemaal van deze tijd!  

Bij de zitsta tafels kun je de hoogte van beide werkplekken instellen op zit en sta hoogte. De tafels zijn van topkwaliteit en komen van een topmerk. De bureaus zijn elektrisch verstelbaar en verhogen de productiviteit. Doordat je kunt afwisselen tussen zitten en staan blijven je benen goed doorbloed en blijf je scherp en energiek. De tafels hebben een memory functie waardoor het switchen eenvoudig gaatIdeaal voor je moderne kantoorinrichting! 

Bekijk zit-sta bureaus

Ergonomische bureaustoel 

Het is natuurlijk belangrijk dat je op z’n tijd in beweging komt, maar we moeten ook niet vergeten om in een goede houding te gaan zitten. Een ergonomische bureaustoel is een stoel die in hoogte verstelbaar is, een goed zitvlak en goede leuningen heeft. Ook dit is helemaal iets van nu. De wereld wordt steeds beter in het optimaliseren van een bureaustoel en daarom willen wij niet achterblijven met onze bureaustoelen.  

De ergonomische bureaustoel combineert vorm en functie, waardoor je een stoel krijgt met ergonomische ondersteuning van het lichaam éeen aantrekkelijk designIdeaal voor jouw moderne kantoorinrichting! Wanneer je veel op kantoor zit, kan dat leiden tot rugklachten. Om dit te voorkomen heb je een goede bureaustoel nodig die de rugspieren en tussenwervelschijven ontlast. Ons assortiment bestaat uit comfortabele stoelen die genoeg ondersteuning bieden tijdens een lange werkdag.  

Bekijk bureaustoelen

Handige extra’s 

Kasten

Om jouw moderne kantoorinrichting compleet te maken hebben wij voor jou een ruim aanbod handige extra’s. Een rustige uitstraling geeft vaak een moderne uitstraling. Neem daarom eens een kijkje bij onze opbergkastenDe kasten zijn ideaal om al je kantoorspullen, mappen en documenten in op te bergenDoordat de opbergkasten in verschillende stijlen beschikbaar zijn weten wij zeker dat je een geschikte kast vindt bij Kantoormeubel4sale. 

Bekijk opbergkasten
Draaideurkast 120x92x42cm

Ladeblokken en archiefrekken

Daarnaast hebben wij een ruim aanbod ladeblokken en archiefrekken. Ook hier kun jij jouw spullen gemakkelijk in kwijt. Is jouw kantoor een rommel? Of heb je jouw kasten volgestopt met spullen die je niet iedere dag gebruikt? Met deze ladeblokken en archiefrekken kun je alles netjes en veilig opbergen. Iedere stap is een stap dichter bij een stijlvolle, moderne kantoorinrichting! 

Bekijk ladeblokken en archiefrekken
Hangmapladekast met 2 laden.

Overige producten

Als laatste raden we je aan een kijkje te nemen op onze pagina met overige producten. Op deze pagina vind je handige kantoorartikelen als afvalbakken, kapstokken en diverse extra’s. Nadat je alles bij elkaar hebt gezocht is jouw moderne kantoorinrichting compleet! 

Bekijk overige producten
Dubbele wandkapstok met 19 jashaken