Goedkope kantoorinrichting

Wil jij je kantoor goedkoop kunnen inrichten? Wij hebben een assortiment vol goedkope kantoorinrichtingWe hebben alles in huis om jouw volledige kantoor opnieuw in te richten. Van scheidingswanden tot lockers, van lockerkasten tot prullenbakken 

Sale kantoormeubelen

Producten met extra veel korting!

Tips voor het inrichten van kantoor

Wij helpen jou graag op weg met een goedkope kantoorinrichting!

Bekijk onze goedkope producten

Kantoormeubelen van goede kwaliteit!

Specialist door jarenlange ervaring 

De directieleden van Kantoormeubel4sale zijn specialisten op het gebied van kantoor en magazijninrichtingen. Met ruim 30 jaar ervaring in die markt kunnen we jou verzekeren van kwaliteitsvolle producten.  

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van kantoorinrichting. Kantoormeubel4sale gaat mee in alle trends. Zo verkopen wij bijvoorbeeld verstelbare zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen. Net als de roldeurkasten en moderne akoestische schuifdeurkasten die steeds populairder worden.  

De producten die we aanbieden zijn stuk voor stuk van goede kwaliteitsmerken. Wij kiezen voor importeurs en fabrikanten met producten van een scherpe prijs en korte levertijd. Zo kunnen wij kwaliteit en snelle levering waarborgen.  

Over ons

Magazijn vol goedkope kantoorinrichting 

Op onze website staat ons assortiment op gebied van werken, opberging en zitten. Door ons verkoopplatform kun je makkelijk vanuit je eigen werkplek bestellingen plaatsen en op verschillende manieren afrekenen. Wij zorgen vervolgens voor de rest.  

Dat gebeurt allemaal in ons magazijn of het magazijn van de toeleverancierIn ons magazijn, met een oppervlakte van 1.500 m², wordt jouw bestelling met goedkope kantoorinrichting verwerkt. Vervolgens wordt het getransporteerd door ons of de samenwerkende leveranciers. Jouw order wordt binnen enkele dagen tot maximaal vier weken geleverd. De levertijden worden voor en tijdens bestellen duidelijk vermeld, zodat jij weet waar je aan toe bent.  

Wil je liever je bestelling ophalen? Dat kan ook! Alles is af te halen bij ons magazijn in Rotterdam, mits je dit op tijd telefonisch of per mail doorgeeft.  

Contact opnemen

Ga mee in de trends 

Bij het kantoor inrichten kun je kiezen voor gewone bureaus en stoelen, maar zijn die nog wel van deze tijd? Kantoormeubelen hebben zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Zo zijn tegenwoordig de zitsta bureaus erg populair. Zit-sta bureaus zijn een goede keuze voor de gezondheid van je collega’s aangezien het lichaam minder belast wordt door het dynamisch werken.  

Wij hebben een mooi aanbod aan zit-sta bureaus, met natuurlijk de bijbehorende krukken. Zo kun je het kantoor inrichten volgens de nieuwste trends. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van de bureaus, beiden van hoge kwaliteit. Er is een single zitsta bureau en een duo voor twee personen. De bureaus zijn elektrisch te verstellen, het duo bureau kan afzonderlijk van elkaar worden verhoogd of verlaagd.  

De bureaus zijn compleet te maken met onze aanvullende onderdelen. Moeten jouw collega’s bijvoorbeeld in concentratie kunnen werken? Dan kun je bij het kantoor inrichten een of meerdere scheidingswanden aanschaffen. Deze zijn goed te bevestigen tussen de duo zit-sta bureaus 

Kantoormeubelen Rotterdam

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Je kunt ook eerst naar veelgestelde vragen kijken.

Veelgestelde vragen

Richt jouw kantoor in met Kantoormeubel4sale 

Wij bieden een goedkope kantoorinrichting altijd voor de beste prijzen aan. Bovenop de goedkope kantoorinrichting prijs bieden wij nog extra korting aan, dit op (bijna) alle producten. Je nieuwe kantoor inrichten begint met Kantoormeubel4sale.nl! 

Onze goedkope kantoorinrichting heeft per soort vele opties waaruit je kunt kiezen. Zo kun je alles indelen naar jouw eigen smaak. Ons aanbod: 

Bureautafels kopen
Bureautafels kopen
Kantoormeubelen Rotterdam
kluisjeskast
Kantoormeubelen Rotterdam