Kantoor inrichten

Wil jij je kantoor inrichten op een andere manier? Of heb je een nieuw kantoorpand? Veel kantoren moeten de nodige aanpassingen doen om bijvoorbeeld rug- en nekklachten van personeel zo goed mogelijk te voorkomen. Wij bieden hier de juiste kantoormeubelen voor! Voor nieuwe kantoorpanden of herinrichtingen hebben wij alles in huis. Lees verder voor meer inspiratie bij het inrichten van jouw kantoor.   

Richt jouw kantoor in met ons assortiment!

Bureautafels kopen
Bureautafels kopen
Kantoormeubelen Rotterdam
kluisjeskast
Kantoormeubelen Rotterdam
Plexiglas scherm 100x80cm.

Veilig werken 

Door de huidige situatie waar we nu in zitten zijn kantoorpanden ook genoodzaakt om er alles aan te doen om het coronavirus te beperken. Het is niet in alle gevallen mogelijk om thuis te werken, daarom bieden we voor het inrichten van kantoren voldoende preventiemateriaal aanZo hebben we een groot assortiment met stevige plexiglasplaten om mogelijke virusdeeltjes zo veel mogelijk tegen te gaanDaarnaast verkopen wij ook de benodigde extra’s zoals de desinfectiezuilen voor bij de ingang en natuurlijk desinfectiemiddel. Zo kunnen jouw collega’s weer veilig en volgens de richtlijnen op kantoor werken.  

Compleet kantoorinterieur 

Wij hebben een compleet aanbod voor alle kantoorbenodigdheden. Van bureaus tot lockers, van scheidingswanden tot prullenbakken. Het grootste voordeel: met ons kun je je kantoor inrichten voor een lage prijs! Alle meubels die we aanbieden zijn van hoge kwaliteit en zijn snel leverbaar. De meubels die op voorraad zijn kunnen binnen enkele dagen door ons geleverd worden. Het is ook mogelijk om de bestelde producten op te halen in ons filiaal in Rotterdam 

Wil je de kantoormeubelen in elkaar laten zetten door onze monteurs? Wij zoeken graag samen naar een oplossing! Neem contact met ons op.  

Contact opnemen

Ga mee in de trends 

Bij het kantoor inrichten kun je kiezen voor gewone bureaus en stoelen, maar zijn die nog wel van deze tijd? Kantoormeubelen hebben zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Zo zijn tegenwoordig de zitsta bureaus erg populair. Zit-sta bureaus zijn een goede keuze voor de gezondheid van je collega’s aangezien het lichaam minder belast wordt door het dynamisch werken.  

Wij hebben een mooi aanbod aan zit-sta bureaus, met natuurlijk de bijbehorende krukken. Zo kun je het kantoor inrichten volgens de nieuwste trends. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van de bureaus, beiden van hoge kwaliteit. Er is een single zitsta bureau en een duo voor twee personen. De bureaus zijn elektrisch te verstellen, het duo bureau kan afzonderlijk van elkaar worden verhoogd of verlaagd.  

De bureaus zijn compleet te maken met onze aanvullende onderdelen. Moeten jouw collega’s bijvoorbeeld in concentratie kunnen werken? Dan kun je bij het kantoor inrichten een of meerdere scheidingswanden aanschaffen. Deze zijn goed te bevestigen tussen de duo zit-sta bureaus 

Kantoormeubelen Rotterdam
Contact opnemen

Kantoor inrichten met normale bureaus 

Kies je toch liever voor een normaal bureau? Daar hebben we natuurlijk ook een groot assortiment van! Op het gebied van normale bureaus is ook wel iets te verbeteren, namelijk de bureaustoel. Bij het kantoor inrichten kun je nadenken over ergonomische bureaustoelen. Deze stoelen doen veel goeds voor de gezondheid. Ze zorgen namelijk voor een juiste, actieve zithouding. Hierdoor verdwijnen lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn. Hier heeft iedereen baat bij, aangezien veel collega’s een groot deel van hun tijd doorbrengen op kantoor.  

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Neem contact met ons op!

Bekijk goedkope kantoorinrichting

Topkwaliteit voor weinig!

Sale kantoormeubelen

Producten met extra veel korting!