Voordelige lockers van hoge kwaliteit

Ben je van plan lockers aan te schaffen voor jouw kantoor? Dat kan bij ons voor een erg voordelige prijs. Wij hebben verschillende soorten lockers en garderobekasten van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor snelle levering en 24 maanden garantie. Toch niet goed? Dan is alles gratis te retourneren. Lees hiervoor onze algemene voorwaarden 

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
kleine lockerkast

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Premiumlockers

De premiumlockers zijn ruim van binnen maar nemen wel veel ruimte in beslag. Grote lockers zijn meer geschikt voor jassen en tassen die opgeborgen moeten worden. Bij deze variant lockers is er de mogelijkheid om in plaats van een cilinderslot een cijferslot te gebruiken. Het voordeel is dat jouw medewerkers zelf een code kunnen bedenken en bij verlies van het slot makkelijk een nieuwe erop kunnen zetten.  

Minilockers

De minilockers zijn vooral handig om persoonlijke bezittingen op te bergen. Het is maar een kleine opbergruimte, dus handig als je veel lockers kwijt wil zonder te veel ruimte in te leveren. In een kleine locker passen kleine bezittingen zoals sleutels of telefoons.  

Garderobekasten

Het is ook mogelijk om grotere lockers te kopen van één of twee vakken per kolom. Deze vallen dan onder garderobekasten. In elk van deze kasten zit een kledingroede en legbord. Het is dus mogelijk om kleding verticaal op te hangen. Naast kleding is er ook genoeg ruimte voor (grote) tassen. Medewerkers kunnen zorgeloos spullen achterlaten.  

Opberglockers met een hoge standaard 

Wij bieden opberglockers aan met een hoge standaard. De lockers die we verkopen krijgen bij aankoop standaard twee sleutels mee, zo heb je bij verlies altijd nog een extra. Daarnaast zijn de lockers afgewerkt met een epoxy coating, hierdoor zijn ze krasvrij en blijven ze jaren zo goed als nieuw! De geperforeerde deuren zorgen voor voldoende luchtinlaat in de kluisjes, zo blijft de opberg- of kleedruimte zo fris mogelijk. De opberglockers zijn verkrijgbaar in klein en groot formaat; minilockers en premiumlockers.  

De minilockers zijn vooral handig om persoonlijke bezittingen op te bergen. Het is maar een kleine opbergruimte, dus handig als je veel lockers kwijt wil zonder te veel ruimte in te leveren. In een kleine locker passen kleine bezittingen zoals sleutels of telefoons.  

Benieuwd naar wat kantoormeubel4sale jou te bieden heeft? Bekijk hier ons brede assortiment lockers!

Maak de lockers af met onze extra’s 

We bieden naast de lockers ook verschillende extra’s om het helemaal af te maken. Zo hebben we stofkappen in verschillende maten, die over zowel de lockers als garderobekasten passen. Daarnaast hebben we sokkels waar lockers en garderobekasten op gezet kunnen worden. Met deze sokkels wordt de zit- en opbergruimte optimaal benutAls aanvulling hiervan zijn er ook losse banken verkrijgbaar, om de kleedruimte compleet te maken. Ook zijn er waskasten waar medewerkers vuile was in kunnen gooien. Tot slot staan er ook cijfersloten in de webshop, deze zijn bij te bestellen voor de premiumlockers.  

 

Wij adviseren jou graag 

Bij Kantoormeubel4sale streven we ernaar om de materialen binnen de termijn van een week te bezorgen. Toch de verkeerde lockers besteld? Ze kunnen gratis geretourneerd worden. Wij geven je graag advies over de lockers en juiste combinaties. Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Ga daarvoor naar onze contactpagina. 

Contact opnemen

Na aankoop van je producten zorgen wij voor twee jaar garantie en eventueel hulp bij het monteren. Dat laatste moet je wel voor de aankoop op tijd aangeven, dan kunnen wij een gepersonaliseerde aanbieding maken van de montagekosten!