Lockerkast kopen

Wil jij een lockerkast kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment hebben wij verschillende maten en kleuren lockerkasten. Erg fijn voor jouw medewerkers om persoonlijke eigendommen op te kunnen bergen.  

Een lockerkast kopen kan in verschillende formaten. Moeten medewerkers alleen sleutels of telefoons opbergen? Ga dan voor een smalle lockerkast met 30 opbergvakken. Wil je juist een grote hebben waar medewerkers ook jassen en of laptops in kwijt kunnen? Kijk dan naar de ruimere uitvoeringen, de vierdeurs lockerkasten.  

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
kleine lockerkast

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Lockerkast kopen van hoge kwaliteit 

Door bij ons een lockerkast te kopen kunnen wij jou verzekeren van goede kwaliteit. Al onze goedkope kantoormeubelen zijn van merken met goede kwaliteit. Als er iets niet klopt, of de kwaliteit tegenvalt, hebben wij een garantie van 24 maanden. Laat ons meteen weten als er iets mis is! 

Een lockerkast kopen brengt veel voordelen met zich mee. Zo zorgen wij voor een snelle bezorging door onze eigen bezorgdienst. Als het product op voorraad is, kun je het product binnen een paar dagen op jouw kantoor verwachten. Ook is het mogelijk om de producten op te halen bij een van onze magazijnen.  

Er zijn bepaalde extra’s aan de lockerkasten die we kunnen garanderen. Dat zijn de volgende: 

  • De lockerkasten zijn voorzien van een cilinderslot. Bij de premium-uitvoeringen heb je de keuze tussen cilindersloten of een los cijferslot.  
  • In geval van de cilindersloten worden er voor elk kastje twee sleutels meegegeven. Erg handig bij verlies van sleutels, er zijn altijd nog reservesleutels. 
  • De lockers zijn krasbestendig. Dit komt door de epoxy coating die erop zit. Dat wil zeggen dat ze mooi blijven, en nog jarenlang mee kunnen gaan! 
  • De lockerkasten zijn erg handig te monteren. Het is dus niet per se nodig om extra kosten in montage te steken.  
  • Bij een lockerkast kopen is het natuurlijk ook belangrijk dat alles kan luchten wat in de lockers zit. Door de geperforeerde deuren laten deze voldoende lucht binnen zodat alles gewoon fris kan blijven.  

De extra’s van de lockerkasten 

Wil jij een lockerkast kopen voor een kleedkamer? Kijk dan zeker naar onze extra’s! De lockers zijn multifunctioneel te maken door ze op een sokkel te plaatsen. Zo kunnen mensen op de sokkel zitten, en tegelijkertijd spullen opbergen in de lockers. Ook bieden we stofkappen voor de lockerkasten aan, zodat het schoonmaken van de meubels een stuk handiger wordt.  

Overtuigd om een lockerkast kopen? Of op zoek naar grotere opbergruimte? Bekijk dan ook even ons assortiment garderobekasten! 

Multicolor locker kast 80cm. 2 kolommen 10 deuren

Het perfecte formaat 

Zoals eerder genoemd hebben we twee verschillende soorten lockers: minilockers en premiumlockers. De kleinere uitvoeringen zijn voor kleine eigendommen zoals portemonnees, sleutels en telefoons. Het voordeel van de kleine lockers is dat je er genoeg kwijt kunt zonder dat het te veel plek in beslag neemt. De minilockers hebben we in verschillende varianten. De variaties zitten in de aantal lockers per kolom en het aantal kolommen van de kast. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren te bestellen.  

De premiumlockers zijn iets luxer qua ruimte. Hier kunnen medewerkers meer spullen in kwijt. Zo kunnen jassen, tassen of grotere, belangrijke voorwerpen veilig worden opgeborgen in de lockerkast. De premiumlockers zijn er in meer verschillende uitvoeringen. Van deze lockerkast hebben wij multicolor en de basic lockers in het assortiment. De basic lockers zijn in dezelfde kleuren als de minilockers verkrijgbaar. Door de multicolor lockerkast te kopen, kun je de lockerruimte kleurrijk indelen. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Wij bieden een ruim assortiment locker- en garderobekasten. Kwalitatief goede producten van topmerken. Daarnaast hebben wij ook de bijbehorende accessoires om jouw kleed- of opbergkamer helemaal af te maken!

Assortiment lockerkasten