Thuiswerken met een goede stoel

Zoek jij een bureaustoel voor thuiswerken? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wij hebben kwaliteitsvolle ergonomische bureaustoelen tegen de scherpste prijzen. Door korte lijnen met onze fabrikanten en merken kunnen wij goede garanties bieden en de producten erg snel bij jou thuisbezorgen.

Naast bureaustoelen voor het thuiswerken hebben we natuurlijk ook een ruim assortiment kantoormeubelen. Zo kun jij jouw ideale thuiskantoor inrichten.

Ons aanbod bureaustoelen

-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo met Airseat

Levertijd: 25-30 werkdagen

771,00 579,00 (inc. BTW: 700,59)
-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-22%

Bèta

Bureaustoel Be Sure 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

439,00499,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Kyra

Levertijd: 25-30 werkdagen

553,00645,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Reflex NPR1813

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.035,00 775,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh TGrey

Levertijd: 25-30 werkdagen

567,00655,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo Up

Levertijd: 25-30 werkdagen

589,00725,00
Girsberger bureaustoel Yanos

Bureaustoel thuiswerken

Bij ons heb je keuze uit een brede selectie aan kwalitatieve bureaustoelen die geschikt zijn voor thuiswerkers. Van simpele, basic stoelen uit een goedkope prijsklasse tot aan luxer uitgeruste bureaustoelen.

Zo zijn onze ergonomische bureaustoelen echte aanraders als je veel uren op je thuiskantoor doorbrengt. Deze zorgen voor een comfortabele en gezonde zithouding, wat veel bijdraagt aan jouw productiviteit. Bij juiste afstelling van deze bureaustoel krijg je tijdens het thuiswerken of daarna geen rug- nek- of schouderklachten.

De bureaustoelen voor thuiswerken hebben een standaard garantie van 24 maanden, gaat er voor die tijd iets kapot? Dan ontvang je een nieuw product. Daarnaast kun je het product binnen 30 dagen ruilen, mocht het niet naar wens zijn.

Complete thuiswerk set kopen?

De thuiswerk set uit ons assortiment bevat niet alleen een thuiswerk bureaustoel, maar ook een bureau. De ergonomische bureaustoel draagt samen met het verstelbare bureaublad bij aan jouw werkcomfort. Met deze thuiswerk set heb je een goede basis voor jouw thuiskantoor.

Naast een thuiswerk bureaustoel en bureau, is het ook erg handig om te kijken naar aanvullende kantoormeubelen. De meubelen uit ons assortiment hebben een snelle leveringstijd, zodat jij zo snel mogelijk in jouw nieuwe kantoor aan de slag kan!

kantoormeubel4sale thuiswerkplek
Bekijk deze complete thuiswerkset
Ladeblok bureauhoogte 3-laden 60d

Opbergen

Naast een bureaustoel voor het thuiswerken is het natuurlijk ook handig om een meubel te hebben om alle kleine kantoorartikelen in op te bergen. Dan is een ladeblok ideaal. Deze is klein en makkelijk te rollen met de wieltjes die eronder zitten. Deze kun je makkelijk onder een bureaublad rollen zodat je altijd jouw spullen bij de hand hebt.

Bekijk assortiment
Roldeurkast 195x120x45cm

Kasten

Wij bieden verschillende kleuren en formaten kasten aan. Deze zijn een goede optie voor het opbergen van jouw mappen. Er zijn ook hangelementen beschikbaar waardoor je makkelijk hangmappen kunt opbergen in jouw kast. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruik en ruimtebesparend door de roldeuren. De kasten hebben standaard een cilinderslot, waardoor je ook vertrouwelijke documenten veilig kan opbergen.

Bekijk assortiment
complete thuiswerkplek

Overig

In deze categorie zijn alle standaard benodigdheden voor kantoor te vinden. Denk hierbij aan prullenbakken, powerdocks en armen om je beeldscherm aan op te hangen. Erg handig om even tussen te kijken, je weet maar nooit of je iets vergeten bent…

Bekijk assortiment

Service en kwaliteit

Door de korte lijnen met onze fabrikanten en merken kunnen wij jouw bureaustoel voor thuiswerken extra goedkoop aanbieden. Daarnaast is er snelle levering. De meeste producten zijn bij levering al gemonteerd, maar dit geldt niet voor alle producten. Het monteren is erg makkelijk, maar indien je liever onze hulp inschakelt, kan dat ook! Geef bij de bestelling aan dat je graag de montage erbij wil, dan regelen wij de rest. Neem contact met ons op!