Goedkope bureautafels

Ben je op zoek naar goedkope bureautafels? Bij Kantoormeubel4sale vind je een uitgebreid assortiment aan goedkope bureautafels! Een bureautafel is de plek waar je het meeste werk verricht. Daarom is het belangrijk dat onze goedkope bureaus aan al jouw wensen en eisen voldoen. Wij hebben twee verschillende soorten bureautafels, namelijk instelbare bureautafels en zit-zit/zit-sta bureautafels. Daarnaast zijn de bureautafels van Kantoormeubel4sale:

  • Eenvoudig
  • Kwalitatief
  • Functioneel

Twijfel je nog welke goedkope bureautafel bij jou past? Aarzel niet en bekijk het aanbod goedkope bureautafels. Voor vragen of opmerkingen kun je bellen naar +31 88 2041200 of mailen naar info@bedrijfsinrinrichting4sale.nl. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur.

Bel ons Stuur een e-mail

Bekijk het aanbod

Instelbare bureaus bekijken
Zit-zit/zit-sta bureaus bekijken

Instelbare bureautafels

De instelbare bureautafels van Kantoormeubel4sale zijn ideaal voor op kantoor. Wij hebben een divers aanbod instelbare bureautafels dat bestaat uit tafels in verschillende groottes. Daarnaast zijn de goedkope bureautafels gemakkelijk en snel te monteren. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je bepaalt zelf welke afmetingen het beste passen voor op jouw kantoor. Verder kies je ook zelf de kleur van het onderstel en bureaublad. Iedere kleur geeft immers een andere sfeer aan jouw kantoor.

Je hebt bij Kantoormeubel4sale ook de keuze uit twee verschillende type poten. Onze goedkope bureautafels hebben namelijk een N-poot of een T-poot. Ook hebben wij er bij verschillende bureautafels stelvoetjes onder zitten, deze stelvoetjes zorgen ervoor dat je nooit last hebt van een wiebelende tafel. Door de vele mogelijkheden die Kantoormeubel4sale je aanbiedt, kun jij jouw perfecte goedkope bureautafel samenstellen!

Instelbare bureautafels

Zit-zit/zit-sta bureautafels

De zit-zit bureaus zijn tafels met 1 of 2 werkplekken op zithoogte (single of duo). Bij de zit-sta tafels kun je de hoogte van beide werkplekken instellen op zit en sta hoogte. Jij bepaalt welke bureautafel het beste bij jou past.

Het voordeel van de duo zit-zit bureautafel is dat je 2 werkplekken hebt, waardoor samenwerken makkelijker gaat. Je kunt beide werkplekken verstellen met een slinger en daarnaast zijn de goedkope bureautafels verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een voordeel van de zit-sta bureautafels is dat het elektrisch verstelbaar is en het de productiviteit verhoogt. Dat komt doordat je kunt switchen tussen zitten en staan. Hierdoor voorkom je dat je benen geen goede doorbloeding hebben en blijf je scherp en energiek. Ook hebben de goedkope zit-sta bureautafels een memory functie, waardoor je eenvoudig kunt wisselen van hoogte.

Tenslotte heeft Kantoormeubel4sale ook nog goedkope bureautafels met een enkele werkplek. Je kunt deze tafels elektrisch of met een slinger op hoogte instellen.

Vind je het moeilijk om een goede en goedkope bureautafel te kiezen? Stel dan eens deze vragen aan jezelf:

  • Zoek ik een enkele of duo werkplek?
  • Wil ik een zit-zit of zit-sta tafel?
  • Wil ik de hoogte elektrisch of met een slinger kunnen instellen?
Zit-zit/zit-sta bureautafels

Mogelijke combinaties

Ben je er uit welke van onze goedkope bureautafels het beste bij je past, maar ben je nog op zoek naar bijbehorende producten? Kantoormeubel4sale heeft alles om jouw ideale kantoor helemaal in te richten. De goedkope bureautafels zijn eenvoudig uit te breiden met handige extra’s. Denk aan een scheidingswand, een verrijdbaar ladeblok of een bureaustoel.

Ben je ook benieuwd naar onze goedkope bureaus? Neem een kijkje op onze pagina over goedkope bureaus.