Thuiswerken, voor- en nadelen

Thuiswerken, voor- en nadelen zijn er genoeg. Steeds meer werknemers werken vanuit huis en dit de populariteit hiervan neemt steeds meer toe. Zo heb je geen reistijd waardoor je zelf kunt kiezen of je eerder of juist later begint, kun je tussen de middag gezellig met je gezin eten en ben je waarschijnlijk ook nog eens productiever. Hierbij is het wel belangrijk dat je een fijne werkomgeving voor jezelf creëert zodat jij alle focus bij je werk kunt houden. Dat laatste kan namelijk erg moeilijk zijn als je thuiswerkt. Zo kun je afgeleid raken door gezinsleden en kunnen werk en privé snel in elkaar overlopen… 

Wij bieden verschillende oplossingen voor de nadelen van thuiswerken, zodat jij geconcentreerd blijft. Met ons assortiment kun je jouw eigen thuiskantoor samenstellen en je zo helemaal afsluiten van alle afleidingen. Neem alvast een kijkje in ons assortiment! 

Stel jouw thuiskantoor samen

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten
Kantoormeubelen Rotterdam

Blokkeer alles wat afleidend is 

Over thuiswerk voor- en nadelen gesproken, een van de voornaamste nadelen van thuiswerken is afleiding door bijvoorbeeld gezinsleden, huisdieren of huishoudelijke taken. Erg lastig natuurlijk, maar de oplossingen zijn relatief kleine aanpassingen. Bekijk ze hieronder! 

Stap 1. Afgesloten kamer 

Ten eerste is het belangrijk dat jouw kantoor in een aparte, afgesloten kamer zit, dit maakt een deel van je thuiswerknadeel juist een voordeel. Je bent zo namelijk afgesloten van jouw gezinsleden, huisdieren en huishoudelijke taken.  

Stap 2. Maak het tot een écht kantoor 

Zorg ervoor dat jouw thuiswerkkantoor ook echt een kantoor is. Richt het dus ook echt in als kantoor! Dat kan makkelijk met onze producten. Met onze voordelige kantoorartikelen kun je makkelijk een kantoor inrichten, geheel naar jouw smaak. Wij hebben ook alle hulpmiddelen om jouw kantoor ook technisch in orde te kunnen maken. Met onze schermarmen kun je makkelijk jouw schermen ophangen zodat ze perfect op ooghoogte zitten en kun je met de powerdocks ervoor zorgen dat je stroom binnen handbereik hebt. Bekijk onze inspiratiepagina’s voor het inrichten voor jouw thuiskantoor! 

Kantoor thuis inrichten Kantoormeubelen voor thuis
complete thuiswerkplek
Scheidingswand 9mm kleur Paars

Stap 3. Een rustige plek 

Zorg voor stilte. Bij thuiswerken, voor- en nadelen, wordt geluid vaak als nadeel genoemd. Op kantoor heb je bijvoorbeeld de welbekende ‘kantoorgeluiden’ zoals tikken met het toetsenbord, of het geklik van een pen. Thuis heb je hier natuurlijk niet zo snel last van, maar daar krijg je andere geluiden voor terug. Denk maar aan huisdieren of gezinsleden die thuis rondlopen. Deze geluiden kun je makkelijk verminderen door een akoestische scheidingswandDe scheidingswanden zijn makkelijk te bevestigen aan jouw bureau. Bekijk ons assortiment hieronder! 

Bekijk het assortiment

Stap 4. Word productiever 

Thuiswerken, voor- en nadelen komen vaak op het gebied van productiviteit voor. De ene werknemer is thuis geconcentreerder dan op kantoor en kan vele meters maken, terwijl de ander van thuiswerken alleen maar meer gaat peinzen. Kantoormeubelen dragen erg veel bij aan de productiviteit van een werknemer.  

Herken jij dat, dat je weleens last hebt van je rug, nek of schouders na een lange werkdag? Dit zijn toch wel de meest voorkomende klachten van kantoorwerkers. Deze klachten zitten de productiviteit erg veel in de weg. Dit kan voorkomen worden door het gebruik van ergonomische kantoormeubelen. Hiermee worden de bureaustoel en –tafel bedoeld. Deze kunnen veel bijdragen aan je werkhouding en zo jouw klachten verminderen. De thuiswerk set uit ons assortiment is een samenstelling van een ergonomische bureaustoel en –tafel. Hiermee kun jij productief de dag door! 

Assortiment voor thuiswerkers
Kantoormeubelen Rotterdam