Kantoormeubelen voor thuis

Ons assortiment zit vol met kantoormeubelen voor thuis. Je kunt via onze webshop makkelijk kantoorartikelen voor thuis aanschaffen. Van bureau tot aan roldeurkast en van prullenbak tot aan lockers. Alles zodat jij niets hoeft te missen tijdens jouw thuiswerkdag!

Wij hebben ook een complete thuiswerkset in ons assortiment. Speciaal voor jou als thuiswerker. Met de thuiswerk set kun je de gehele dag comfortabel werken zonder last te krijgen van je nek, schouders of rug. Benieuwd? Kijk snel verder! 

Ons assortiment

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Kantoormeubelen Rotterdam

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Onze thuiswerk set 

Met onze thuiswerk set zet je de basis voor jouw thuiskantoor. De set bestaat uit een verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. Deze kantoormeubelen voor thuis zorgen bij juiste afstelling voor een comfortabele thuiswerkdag. De stoel kan veelvoorkomende kantoorklachten voorkomen zoals rug- schouder- en nekklachten.

De thuiswerk set is uit te breiden met verschillende accessoires. Werken er bijvoorbeeld meer mensen in jouw thuiskantoor? Overweeg dan om een akoestische scheidingswand tussen de bureaus te zetten. Zo minimaliseer je ‘kantoorgeluiden’ en kun je met volle focus aan het werk! Daarnaast moet de stroomvoorziening natuurlijk goed zijn. Het is handig om net als op kantoor de stopcontacten dicht bij de hand te hebben. Dat kan met onze powerdocks en draadloze telefoonopladers. Zo heb je alles in een keer binnen handbereik. Bekijk ons assortiment kantoormeubelen voor thuis onder de categorie thuiswerken.

Thuiswerken
kantoormeubel4sale thuiswerkplek
Ergonomische thuiswerkplek
Ergonomische thuiswerkplek
Kantoormeubelen Rotterdam

Kantoormeubels thuis 

Naast de productcategorie thuiswerken hebben we nog veel meer producten te bieden die geschikt zijn voor jouw thuiskantoor. Sommige meubels zijn geschikter als kantoormeubelen voor thuis dan andere. Zo zijn bijvoorbeeld garderobekasten en kapstokken overbodige kantoormeubelen voor thuis, maar de andere producten kunnen goed van pas komen. Neem bijvoorbeeld de handige roldeurkast. Hét perfecte kantoormeubel voor in jouw thuiskantoor. De ruime roldeurkast heeft genoeg opbergruimte en zelfs de mogelijkheid om hangmappen op te hangen. Daarnaast zit er een cilinderslot op de deur, zodat bijvoorbeeld jouw kinderen niet aan jouw werkspullen kunnen zitten. Ook erg handig om vertrouwelijke documenten in op te bergen. Maar er zijn meerdere opties om vertrouwelijke papieren op te bergen; we hebben namelijk ook brand- en inbraakwerende kluizen.

Voor opberging van werkmappen en documenten hebben we nog meer handige kantoormeubelen voor thuis. Onder de categorie opbergen vind je namelijk archiefrekken en ladeblokken. Met name de ladenblokken zijn een fijn meubel voor in jouw thuiskantoor. Dit compacte kastje is overal heen te rollen door de wieltjes die eronder zitten. Omdat ze zo klein zijn, kun je ze makkelijk onder je bureau schuiven om ruimte te besparen.

Tot slot is onze sale ook een leuke pagina om extra goedkoop jouw kantoormeubelen voor thuis aan te kunnen schaffen. Benieuwd? Kijk dan verder! 

Bekijk onze sale!

Neem contact met ons op! 

Heb je vragen over een bepaald product, of is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor jouw klaar! Ook bij ontevredenheid kun je bij ons terecht. Als het product niet aan jouw verwachtingen voldoet, kun je het binnen 30 dagen retourneren en zoeken we samen naar een oplossing. Gaat er iets kapot aan jouw meubel en valt het nog binnen de garantie? Neem dan snel contact met ons op, dan regelen wij reparatie of een nieuw exemplaar. Meer weten? Neem contact met ons op! 

Contact
opbergkast met slot

Kasten

Bekijk assortiment

Opbergen

Bekijk assortiment
DESQ papiervernietiger 20072

Overig

Bekijk assortiment