Thuiswerken toekomst

Thuiswerken is toekomst. Tegenwoordig is thuiswerken erg populair. De gemiddelde kantoormedewerker heeft zeker een of meerdere dagen per week een thuiswerkdag. In de toekomst gaat dit alleen maar meer gebeuren. Hoewel het voor de een misschien makkelijker is dan de ander. Als er massaal wordt thuisgewerkt in de toekomst, kan dit veel goeds met zich meebrengen. Zo draagt thuiswerken veel bij aan de productiviteit van werknemers en bespaart het veel reistijd. Maar er zijn ook minpunten… 

Met thuiswerken haal je werk binnen in jouw privéomgeving. Hierdoor kan dit makkelijk in elkaar overlopen. Een ander nadeel is dat je een goede plek moet hebben en het nodige moet aanschaffen om een echt kantoor na te kunnen bootsen. Wij helpen je graag bij het oplossen van deze problemen. Maak samen met ons jouw thuiskantoor toekomstbestendig! 

Richt jouw kantoor in met ons assortiment!

Ergonomische thuiswerkplek
Bureautafels kopen
Kantoormeubelen Rotterdam
Ergonomische thuiswerkplek
Kantoormeubelen Rotterdam

Thuiswerken toekomst 

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst van thuiswerken is het goed om alvast na te denken over hoe je jouw thuiswerkdag gaat inrichten. Waar ga je zitten en wat moet je aanschaffenIn dit artikel geven we jou een aantal tips die goed van pas kunnen komen. Wij nemen jou mee door ons assortiment en helpen jou bij de aankoop van de juiste kantoorartikelen. Zo weet jij zeker dat jij met al het gemak kan thuiswerken in de toekomst. 

Minimaliseer afleidingen 

Aangezien je hoogstwaarschijnlijk niet de enige bent in jouw huis, is het belangrijk om alle afleidende factoren van gezinsleden en huisdieren te minimaliseren. Dat gaat het makkelijkst door een rustige, afgesloten ruimte in jouw huis te zoeken, waar je niet zomaar gestoord kunt worden. 

De afleidingen op kantoor zijn normaal gesproken de kantoorgeluiden zoals het klikken van een pen, of toetsen op het toetsenbord. In de toekomst, als je meer thuiswerkdagen hebt, heb je deze afleidingen niet zo snel. Wel kun je dan last hebben van gezinsleden die door het huis lopen, of bijvoorbeeld huisdieren. Deze geluiden kun je op dezelfde manier verhelpen als op kantoor, namelijk door gebruik van een akoestische scheidingswand. Deze scheidingswand houdt een groot deel afleidende geluiden tegen. Dit is ook een fijne optie als je geen werkplek voor jezelf hebt, maar deze bijvoorbeeld moet delen met een gezinslid.  

-21%

AkoPanel

Akoestische scheidingswand 9mm. 80cm breed

Levertijd: 5-10 werkdagen

97,00 77,00
-20%

AkoPanel

Akoestische scheidingswand 9mm. 160cm breed

Levertijd: 5-10 werkdagen

119,00 95,00
-22%

AkoPanel

Akoestische scheidingswand 9mm. 80cm breed extra hoog

Levertijd: 5-10 werkdagen

130,00 102,00
-21%
-21%

De juiste werkhouding 

Om een goede werkhouding te hebben in jouw toekomstige thuiswerkkantoor, kun je het best kijken naar ondersteunende kantoormeubelen. Speciaal voor thuiswerkers hebben wij een thuiswerk set samengesteld. Deze set bestaat uit een handige basis, bestaande uit een ergonomische bureaustoel en een verstelbare bureautafel. Deze combinatie draagt veel bij aan een gezonde zithouding. Bij juiste afstelling kan het rug- schouder- en nekklachten voorkomen.  

Om de gezonde houding door te voeren in de rest van jouw bureau is het raadzaam om beeldschermarmen te kopen. Door een beeldschermarm kun jij je beeldscherm op ooghoogte instellen, waardoor je geen nekklachten kunt krijgen.  

Goedkope kantoorstoelen
Bureautafels kopen

Doe inspiratie op! 

Er zijn een aantal inspiratiepagina’s te vinden waarin wij jouw adviseren hoe jij het best jouw thuiskantoor kan inrichten. Op deze pagina’s word je meegenomen door ons ruime assortiment en krijg je verschillende tips die handig zijn als je in de toekomst moet thuiswerken. Meer weten? Bekijk onze inspiratiepagina’s! 

 

Thuiswerken, wat heb je nodig? Thuis werkplek inrichten Thuiswerken, hoe doe je dat? Thuiswerken, voor- en nadelen

Advies nodig?

Neem contact op
Ergonomische thuiswerkplek

Goedkope kantoorinrichting

Topkwaliteit voor weinig!

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Sale

Bekijk de producten met extra veel korting!

Bekijk alle producten