Thuiswerken, wat heb je nodig?

Thuiswerken wordt steeds populairder. Maar voor thuiswerken, wat heb je nodig? Op kantoor heb je vaak alles bij de hand wat je nodig hebt, maar bij het inrichten van een thuiskantoor kun je nogal snel het een en het ander vergeten. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met alle kantoormeubelen voor thuis, zodat jij niks mist aan jouw thuiskantoor.

Hieronder zie je alle categorieën en daarbij alles wat je niet kan missen in jouw thuiskantoorZo krijg je een goed overzicht van de kantoorartikelen die je vaak over het hoofd ziet.  

Ons assortiment

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Kantoormeubelen Rotterdam

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Thuiswerken, wat heb je nodig? 

In het overzicht hieronder gaan we per categorie kijken wat nodig is. Hier worden alle benodigdheden voor thuiswerken toegelicht, zodat jij precies weet wat en waarom jij dat nodig hebt.  

Thuiswerken
Ergonomische thuiswerkplek
Ergonomische thuiswerkplek
Kantoormeubelen Rotterdam

De basis van jouw thuiskantoor 

Bij de vraag ‘thuiswerken, wat heb je nodig?’ denk je natuurlijk meteen aan een bureau met bureaustoel. Met deze combinatie zet je de basis van jouw thuiskantoor. Dit zijn ook meteen de belangrijkste kantoormeubelen, aangezien je veel tijd achter jouw bureau gaat doorbrengen. Het is dus erg belangrijk dat je comfortabel kunt zitten en goed geconcentreerd aan het werk kan. Dat wordt erg makkelijk met onze ergonomische bureaustoelen.

Deze ergonomische bureaustoel is bij de juiste afstelling optimaal voor jouw comfort en lichaamshouding. Veel kantoormedewerkers krijgen na verloop van tijd typische ‘kantoorklachten’ als nek- rug of schouderklachten. Deze worden veroorzaakt door de hele dag een verkeerde houding aan te houden op kantoor. Ergonomische bureaustoelen verhelpen dit probleem en verminderen of voorkomen deze vervelende klachten. Dus wat heb je nodig? 

Opbergen van jouw documenten 

Tegenwoordig kunnen erg veel documenten op jouw laptop of computer worden opgeslagen, maar niet alles is digitaal. Veel werknemers maken nog gebruik van (hang)mappen, boeken en notitieblokken. Hier heb je een opbergplek voor nodig, op die manier blijft jouw kantoor geordend en netjes. Bijna alle opbergmeubels zijn voorzien van een slot, zodat jij jouw vertrouwelijke documenten kunt beschermen. Opbergen, wat heb je nodig? 

Brandwerende kast Combi-Paper S1-490

Bureauaccessoires 

Onder bureauaccessoires vallen de producten die jouw thuiswerkdag makkelijker maken. De bureauaccessoires denk je misschien niet meteen aan, maar ze kunnen grote bijdragen leveren aan jouw concentratie en houding. Denk maar aan akoestische scheidingswanden. Deze wanden kunnen kleine, afleidende geluiden tegengaan. Handig als bijvoorbeeld gezinsleden tegelijkertijd thuis zijn.  

Naast afleiding is stroom ook een goed punt om over na te denken. Jouw thuiskantoor heeft vast wel een of meerdere stopcontacten, maar hoe handig is het nou om die stopcontacten aan de rand van je bureau te hebben? Zo hoef je niet na te denken over kabels en zijn stopcontacten binnen handbereik. Wij hebben verschillende soorten powerdocks in ons assortiment, zelfs een met een draadloze telefoonoplader! Een ander handig accessoire is een beeldschermarm. Beeldschermarmen dragen veel bij aan jouw comfort en houding. Zo staat het scherm altijd op juiste hoogte, zodat jij niet te veel naar beneden hoeft te kijken, want dit kan namelijk leiden tot nekklachten. Meer accessoires zien? Thuiswerken, wat heb je nodig? 

opbergkast met slot

Kasten

Bekijk assortiment

Opbergen

Bekijk assortiment
DESQ papiervernietiger 20072

Overig

Bekijk assortiment

Extra voordelige kantoormeubelen 

Tot slot kunnen wij ons voorstellen dat je niet teveel kwijt wil zijn aan de benodigdheden voor thuiswerken. Daarom kun je ook altijd een kijkje nemen op onze sale-pagina! Hier vind je de goedkoopste kantoorartikelen voor thuiswerkers, ook nog met extra korting. Neem snel een kijkje! 

Bekijk onze sale!