Kantoorruimte inrichten

Ga jij jouw kantoorruimte inrichten? Dan kunnen onze kantoormeubelen goed van pas komen! Lees vooral verder. Wij nemen jou mee door ons assortiment, zodat jij een kantoor kan samenstellen die hoort bij jouw bedrijf. Wil je thuis een kantoorruimte inrichten? Dat kan ook met onze producten. Zelfs als particulier is het mogelijk om tegen onze scherpe prijzen kantoormeubelen aan te schaffen.  

Richt jouw kantoor in!

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Jouw kantoor inrichten 

Jouw kantoor moet natuurlijk jouw merk weerspiegelen. De inrichting moet in één lijn staan met jouw bedrijf. Onze producten voldoen aan jouw wensen! Wij bieden alle producten namelijk in veel verschillende kleuren aan. Zo is er altijd iets dat bij jouw kantoor past! Bekijk hieronder de stappen en producten die wij aanbieden waarmee jij jouw kantoorruimte kan inrichten.  

Stap 1. Sterke basis 

Een goed bureau en een fijne bureaustoel zijn natuurlijk onmisbaar in een kantoor. Als jij jouw kantoorruimte inricht is het dus belangrijk dat je meteen de juiste keuze maakt. Het aanbod is tegenwoordig erg groot dus je moet overwegen of je voor innovatieve oplossingen kiest, of toch liever een normaal bureau.

Bureaustoelen Bureaus
bureau verstelbaar goedkoop

Zit-sta bureaus 

Met deze innovatieve oplossing worden zit-sta combinaties bedoeld. Deze bureaus zijn ergonomisch en volledig aan te passen naar de persoon die achter het bureau moet werken. Doordat medewerkers een juiste werkhouding hebben, kun je ziekteverzuim voorkomen. Dat voornamelijk doordat de welbekende kantoorklachten zo worden voorkomen. Klachten zoals rug- schouder- en nekpijn.  

Deze bureaus zijn makkelijk te verstellen. De naam zegt het al: de medewerker kan zowel zittend als staand werken. Zo’n flexibele werkhouding kan veel bijdragen aan de creativiteit en productiviteit. Bekijk de opties hieronder! 

Zit-sta bureaus

Stap 2. Ontspanning  

Een goede kantineplek is erg belangrijk voor de werksfeer. Tussen het harde werken door moeten medewerkers natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om met elkaar te eten, bij te kletsen en even een moment van ontspanning te vinden. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw kantineruimte in te richten, bekijk ze hieronder! 

Kantinestoelen Kantinetafels
Ergonomische thuiswerkplek
Goedkope kantoorstoelen
Ergonomische thuiswerkplek

Stap 3. Alles netjes 

Een kantoor is maar een rommeltje zonder opbergkasten, daarom zijn deze ook essentieel voor jouw kantoor. Wij hebben grotere kasten zoals draaideurkasten, brandwerende kasten en roldeurkasten, maar ook kleinere opties zoals bijvoorbeeld ladekasten. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het opbergen. 

Kasten
kluisjeskast

Je wil natuurlijk net als mappen en papieren dat persoonlijke bezittingen ook uit het zicht zijn. Hiervoor hebben we lockers. Je kunt makkelijk je jassen en tassen erin kwijt. Daarnaast zijn er ook garderobekasten voor een grotere opbergruimte of minilockers voor bezittingen als portemonnees en telefoons.  

Lockers

Stap  4. Alle puntjes op de i 

Tot slot wil je ook alle accessoires in orde hebben bij jouw kantoorruimte inrichten. Kleine accessoires die toch behulpzaam zijn, zoals schermarmen, powerdocks, ga zo maar door. Ook verkopen wij afvalbakken. Deze accessoires houden jouw kantoor schoon en netjes. Ook zorgt het voor een hoger werkcomfort voor al jouw werknemers. Zij hoeven zich hierdoor niet te irriteren aan problemen als te weinig stopcontacten of schermen die te laag staan om te werken. In de categorie overig vallen heel veel verschillende accessoires, dus zeker de moeite waard om even doorheen te kijken! 

Bekijk het assortiment
DESQ papiervernietiger 20072