Thuiswerkplek inrichten

Een thuiswerkplek inrichten doe je makkelijk met Kantoormeubel4sale.nl! Wij hebben alles in ons assortiment om jouw thuiskantoor helemaal af te maken. Of je nu op zoek bent naar grote kantoormeubelen zoals kasten, bureaus en bureaustoelen of naar kleinere artikelen als prullenbakken, papiervernietigers en powerdocks. Wij hebben alles in huis. Naast ons brede assortiment waar jij jouw thuiswerkplek mee kan inrichten, bieden wij ook nog eens goede garanties op al onze producten. 

Is een product niet geschikt voor jouw thuiswerkplek? Of voldoet het niet aan jouw verwachtingen? Dan kun je het makkelijk binnen 30 dagen retourneren. Ben je wel tevreden over het product, maar gaat het vroegtijdig binnen een periode van twee jaar kapot? Dan kunnen we samen kijken naar een alternatief product! Zo heb je altijd zekerheid over jouw aankoop. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk de categorieën hieronder! 

Stel jouw thuiskantoor samen

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Thuiswerkplek inrichten 

Wil jij jouw thuiswerkplek inrichten? Dan kunnen wij wel eens goed van pas komen. Wij helpen jou graag bij het inrichten van jouw thuiswerkplek. Met onze tips en goedkope kantoormeubelen kun jij makkelijk een fijne en comfortabele thuiswerkplek inrichten.  

Een toekomstbestendig thuiskantoor 

Jij zal net als vele andere kantoormedewerkers steeds vaker thuis moeten werken. Er is een enorme toename in thuiswerkers. Thuiswerken kan erg voordelig zijn, maar het heeft zo ook zijn nadelen soms… Zo hebben thuiswerkers eerder last van de welbekende ‘kantoorklachten’ als last van de rug, schouders of nek. Dit wordt vooral veroorzaakt door de verkeerde afstelling of verkeerde kantoormeubelen die ze thuis hebben. Op kantoor is het meubilair in de meeste gevallen volledig ergonomisch, wat leidt tot een betere werkhouding. Thuis is dit niet altijd het geval. Daarom is het bij een thuiswerkplek inrichten belangrijk om goed op je houding te letten. Dat kan door aanschaf van ergonomische kantoormeubelen, zo is jouw kantoor toekomstbestendig.  

Ergonomische bureaustoelen Ergonomische bureaus
kantoormeubel4sale thuiswerkplek

Ergonomisch verantwoorde meubels 

Bijna al onze kantoormeubelen zijn ergonomisch verantwoord. Neem bijvoorbeeld onze verstelbare bureaus. In combinatie met de juiste ergonomische bureaustoel en bij juiste afstelling daarvan kun je makkelijk werken naar een gezonde werkhouding. Weten hoe je de ergonomische bureaustoel moet instellen? 

bureau verstelbaar goedkoop
Zit/ sta bureau

Tip! Zit/ sta bureaus 

Jouw thuiswerkplek inrichten met een zit/ sta bureau? Goed idee! Dit maakt jouw kantoor toekomstbestendig. Een zit/ sta bureau is zelfs nog beter voor je houding dan een regulier verstelbaar bureau. Met een zit/ sta bureau stimuleer je namelijk een goede bloedcirculatie, daarnaast kun je geconcentreerder en creatiever aan de slag! Dit alles bij elkaar zorgt uiteindelijk voor meer productiviteit.  

De zit/ sta bureaus zijn makkelijk te combineren met een ‘gewone’ ergonomische bureaustoel, maar je kunt ook verder kijken naar een ander meubel. Neem nou bijvoorbeeld de deskbike. De deskbike draagt nóg meer bij aan de gezondheid, je kunt achter je bureau namelijk in beweging zijn. Daarnaast kun jij je thuiskantoor inrichten met een zit/ sta kruk. Deze zijn misschien wel het makkelijkst voor aan een zit/ sta bureau omdat de krukken net zo makkelijk te verstellen zijn als de bureautafel zelf. Deze optie is ook nog eens ruimtebesparend.  

Ergonomische thuiswerkplek
Vergaderstoel type 129
Ergonomische thuiswerkplek

Neem contact met ons op! 

Heb je nog vragen over hoe je jouw thuiswerkplek kunt inrichten? Of wil je meer te weten komen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag jouw vragen en gaan er meteen mee aan de slag! 

Contact