Zit sta bureau

Ben je van plan om te switchen naar een zit sta bureau? Wij helpen je verder! Zit sta bureaus zijn afgelopen tijd erg toegenomen in populariteit. Dat komt vooral doordat je met zo’n bureau flexibel kunt werken. Je kunt zelf je werkhouding kiezen. Heb je even zin om je benen te strekken? Dan kun je eenvoudig de bureautafel hoger zetten en de kruk even aan de kant zetten. Wil je vervolgens weer gaan zitten? Dan kun je de tafel makkelijk weer lager zetten. 

Wij hebben verschillende soorten zit sta bureaus in ons assortiment. Wij hebben zowel enkele tafels als duo-bureaus. Benieuwd? Kijk verder! 

Vind jouw ideale bureau!

Zit/ sta bureautafels

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Verstelbaar bureau

Bekijk alle producten

Zit sta bureau 

Een zit sta bureau heeft echt de toekomst. Nu zie je vooral nog veel gewone bureaus in kantoorpanden, maar daar gaat snel verandering in komen. De gezondheid van collega’s is natuurlijk het allerbelangrijkste. Op kantoor begint dat met zithouding. Er zijn genoeg mensen die het bureau en de bureaustoel niet goed hebben afgesteld, door zo hele werkdagen door te gaan kunnen er klachten ontstaan. Personeel krijgt last van de schouders, nek of rug.  

De klachten zijn heel makkelijk te beperken of tegen te gaan door gebruik van een zit sta bureau. Bij een zit sta bureau verander je regelmatig van positie wat voor een betere bloedcirculatie en concentratie zorgt. Uiteindelijk worden jij en jouw collega’s zo ook productiever. 

Bekijk de zit/ sta bureaus
Kantoormeubelen Rotterdam

Single of duo? 

De zit sta bureaus zijn er in verschillende uitvoeringen. Een enkel bureau is natuurlijk standaard, maar we hebben ook duo-bureaus. Bij de duo bureaus zit het frame aan elkaar. Bij zowel single als duo-bureaus is het mogelijk om accessoires tussen te plaatsen zoals akoestische scheidingswanden zodat jouw collega’s alsnog in alle rust kunnen werken.  

-23%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel DUO H-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

1.304,00 1.006,00
-21%

AkoPanel

Akoestische scheidingswand 9mm. 200cm breed

Levertijd: 5-10 werkdagen

141,00 111,00
-22%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

655,00 509,00
-21%
Zit/ sta bureaus

Elektrisch of met een slinger? 

Wij hebben zowel elektrische zit sta bureaus als bureaus met een slinger in ons assortiment. In principe maakt het niet zo heel veel uit voor welke soort je kiest, ligt eraan waar jij je beter bij voelt. De elektrische bureaubladen hebben wel geheugen en kunnen dus precies de tafel instellen op standaard hoogtes die door jou zijn ingevoerd, erg handig dus! 

Bureautafel DUO H-poot electrisch zit/sta 160x80cm
Bureau verstelbaar goedkoop
Neem contact op

Combineren met bureaustoelen 

Bij een zit sta bureau ben je helemaal vrij in de soort stoelen die je achter het bureaublad schuift. Wil je extra beweging gedurende jouw werkdag? Ga dan voor een van onze deskbikes! Zorg je liever voor een goede, ergonomisch verantwoorde zithouding? Kijk dan naar een van onze ergonomische bureaustoelen. Verstel je liever samen met de tafel mee in hoogte? Dan is een zit sta kruk echt iets voor jou! Het is bij de stoelen vooral belangrijk welke je het fijnste vindt. Bekijk hieronder ons assortiment! 

-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh

Levertijd: 25-30 werkdagen

522,00643,00
-29%

Bureau

Zit/Sta kruk Eliza

Levertijd: 25-30 werkdagen

319,00 228,00
-26%

Bureau

Zit/Sta kruk 225

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

249,00 185,00
Bekijk alle bureaustoelen

Hulp nodig? 

Als je hulp nodig hebt dan staan wij voor jou klaar! Heb je vragen of opmerkingen over een van onze zit sta bureaus of welke bureaustoelen daar het beste bij passen? Neem dan contact met ons op! 

Heb je al een zit sta bureau gekocht en is het toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je het product binnen een termijn van 30 dagen terugsturen. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.  

Contact klantenservice