Kantoormeubel

Ben jij op zoek naar een specifiek soort kantoormeubel? Grote kans dat wij het in ons assortiment hebben! Wij bieden een ruim assortiment kantoormeubels van goede kwaliteit. Door korte lijnen met onze fabrikanten en importeurs kunnen we onze topmerken voor een erg voordelige prijs aanbieden, zo betaal jij nooit teveel voor jouw kantoormeubel. Bekijk hieronder ons assortiment.

Vind jouw kantoormeubel in ons assortiment!

Kantoormeubelen Rotterdam
Bureautafels kopen
Bureautafels kopen

Tafels

Vergadertafels / Kantinetafels

Bekijk alle producten
kluisjeskast
Kantoormeubelen Rotterdam
Vergaderstoel Parijs

Kantoormeubel voor jouw interieur

Bij het kopen van een kantoormeubel is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met het interieur van jouw kantoor. Naast een ruim assortiment in kantoormeubels, hebben wij ook veel variatie in de kleurkeuze en formaten van de meubels. Daarnaast kun je met het kleurenpalet van ons assortiment jouw eigen draai geven aan de kantoorinrichting. Naast kleur hebben wij natuurlijk ook nog altijd een kantoormeubel met een neutrale kleur. Maak er iets moois van!

Waar ben je naar op zoek?

Wij bieden alles wat een kantoorinterieur nodig heeft. Naar wat voor soort kantoormeubel ben je op zoek?

  • Kasten. De kasten uit ons aanbod kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo hebben wij kasten voor op kantoor, om mappen, dossiers of hangmappen in te zetten. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod garderobekasten en lockerkasten. Ideaal voor kleedlokalen of om jassen op te bergen.
  • Tafels. Dit kantoormeubel kunnen we onderscheiden in twee soorten: kantinetafels en vergadertafels.
  • Stoelen. Dit kantoormeubel hebben we in drie soorten. Ten eerste hebben we ergonomische bureaustoelen. Deze bureaustoelen dragen bij aan de gezondheid van jou en jouw collega’s. Deze stoelen zorgen voor een gezonde zithouding, waardoor rug- en nekklachten voorkomen kunnen worden. Daarna komen de kantinestoelen, deze kunnen natuurlijk niet ontbreken. Tot slot zijn er nog vergaderstoelen in ons aanbod met comfortabele zitting en strakke vormgeving.
  • Bureau’s. Dit kantoormeubel is laatste jaren veel in ontwikkeling. Zo hebben we niet alleen de reguliere bureau’s in het aanbod, maar ook de zit-sta bureau’s.
  • Opbergen. Naast de handige kasten hebben we ook kleinere opbergcombinaties, zoals ladeblokken en archiefrekken.

Zoek het kantoormeubel dat bij jouw kantoor past! Bekijk ons assortiment.

Ideale thuiswerkplek

Service en kwaliteit

Naast een kwaliteitsvol kantoormeubel, de scherpste prijs en korte lijnen met onze importeurs en fabrikanten garanderen wij ook een snelle levering. Per product staat de levertijd aangegeven, en deze tijd streven wij na. Wil jij jouw kantoormeubel eerder ontvangen? Dan is het ook mogelijk om het op te halen bij ons magazijn in Rotterdam.

Wij bieden op het bestelde kantoormeubel standaard een garantie van 24 maanden. Dat geeft jou extra zekerheid over de aankoop. Ook als je ontevreden bent kun je het kantoormeubel 30 dagen na levering retourneren in de originele verpakking.

Bij aankomst van het kantoormeubel is de kans groot dat het al volledig gemonteerd is. In sommige gevallen is dat niet zo en kun je het zelf makkelijk in elkaar zetten. Bij de grotere inkopen kun je natuurlijk ook onze hulp inschakelen. Onze monteurs staan voor jou klaar! Laat voor levering weten dat je de meubels wil laten monteren, en wij zullen een speciaal aanbod doen. Neem hiervoor contact met ons op!

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Bekijk de FAQ of neem contact op met onze klantenservice.

Contact opnemen

Advies nodig?

Neem contact met ons op!

Bekijk goedkope kantoorinrichting

Topkwaliteit voor weinig!

Sale kantoormeubelen

Producten met extra veel korting!