Goedkope bureaus

Bij Kantoormeubel4sale hebben we een uitgebreid assortiment goedkope bureaus. Onze goedkope bureaus zijn erg handig voor op kantoor en voorzien van alle gewenste luxe. Ons aanbod bestaat uit instelbare, zit/zit en zit/sta bureaus. Daarnaast zijn onze goedkope bureaus uit te breiden met vele praktische extra’s. Wacht niet langer en bekijk snel een van onze goedkope bureaus!

Wij leveren onze producten in Nederland én België. De levertijd van ieder product staat vermeld onder het product op onze website. Uiteraard streven we ernaar om deze levertijd na te komen. De tafels zijn eenvoudig en snel te monteren. Tevens bieden wij garantie op onze producten. Je kunt de zojuist bestelde producten binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. Met plezier vertellen we je meer over ons goedkope assortiment bureaus.

Bekijk ons assortiment

De mogelijkheden

Je hebt bij ons de keuze uit twee verschillende soorten goedkope bureaus: instelbare bureaus en zit-zit/zit-sta bureaus. Al deze bureaus hebben een instelbare hoogte en een ruim bureaublad. Wil je voorkomen dat je te weinig staat op een dag? Koop dan een zit-sta bureau! Bij de zit-sta bureaus is het namelijk mogelijk om het bureau in te stellen op sta hoogte, hierdoor krijg je de mogelijkheid om tijdens je werk af te wisselen tussen zitten en staan. Een voordeel van het zit-zit bureau is dat je 2 werkplekken hebt en samenwerken dus makkelijker gaat.

Instelbare bureaus

Bekijk het aanbod

Zit-zit/zit-sta bureaus

Bekijk het aanbod

We zorgen ervoor dat onze bureaus aan al je wensen voldoen. Daarom stel je zelf je ideale bureau samen. Je mag namelijk zelf het type poten, de kleur en het topblad kiezen. Ook zijn al onze goedkope bureaus makkelijk te combineren met onze bureaustoelen. Op deze manier kun je jouw ideale kantoor inrichten.

Handige extra’s

Om jouw kantoor compleet te maken heb je bij Kantoormeubel4sale de mogelijkheid om je bureau uit te breiden met handige extra’s. Wil jij dus werken aan een overzichtelijk en volledig bureau? Bestel een van onze handige extra’s. Je kunt hierbij denken aan:

  • Scheidingswanden. Onze akoestische scheidingswanden zorgen voor een afgeschermde werkplek waardoor je minder last van rumoer hebt en minder snel afgeleid raakt.
  • Kasten. De kasten zijn ideaal om al je kantoorspullen, mappen en documenten in op te bergen.
Draaideurkast metaal
  • Bureaustoelen. Een bureaustoel die vorm en functie combineert met een aantrekkelijk design en met ergonomische ondersteuning van het lichaam.
Bureaustoel Atlanta

Kantoormeubel4sale heeft alles om jouw ideale kantoor helemaal in te richten. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan afvalbakken, archiefrekken en kapstokken? Deze (en nog veel meer) handige extra’s vind je hier. Daarmee zorg je in één keer voor een complete kantoorinrichting.

Meer info over goedkope bureaus?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd welke oplossingen wij je kunnen bieden? Dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch (+31 88 2041200) of per mail (info@bedrijfsinrichting4sale.nl) contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar ons complete assortiment goedkoop kantoormeubilair? Neem een kijkje op onze pagina over goedkoop kantoormeubilair.