Ladeblok kantoor

Ben jij op zoek naar een ladeblok kantoor? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Wij van Kantoormeubel4sale bieden kwaliteitsvolle kantoormeubelen aan tegen erg scherpe prijzen. Door de korte lijnen met onze merken en leveranciers kunnen wij goede garanties bieden en worden mogelijke problemen snel opgelost. Benieuwd naar ons assortiment ladeblokken? Bekijk ze hieronder!

Hangmapladekast, 2 laden

Bekijk product

Hangmapladekast, 3 laden

Bekijk product

Hangmapladekast, 4 laden

Bekijk product

 Ladeblok kantoor 

Een ladeblok kantoor is erg handig en kan zorgen voor veel overzicht op de werkplekken van medewerkers. Papieren die normaal gesproken los op bureaus liggen of rondslingeren kunnen gemakkelijk worden opgeborgen. In veel gevallen komen de ladeblokken met naamkaartjes, zo kunnen de lades makkelijk gemarkeerd worden en kun je alles makkelijk terugvinden 

Soorten ladeblokken 

Het ladenblok kantoor is in verschillende maten, soorten en kleuren te bestellen. Zo hebben we hangmapladekasten. Hier kun je makkelijk hangmappen rechtop inzetten. De hangmapladekasten komen in varianten met twee lades, drie lades en vier lades. Deze zijn ook in verschillende breedtes verkrijgbaar, van enkele lade tot dubbele lades. 

Bekijk ons aanbod

Wil je liever tekeningen, posters of losse papieren opslaan? Dan is de tekening ladekast misschien wel iets voor jou. Deze kasten hebben een groot aantal laden en is in verschillende formaten beschikbaar. Dit ladeblok kantoor is te verkrijgen in de formaten van A0 tot aan A4. Het is een kast compleet uitgerust met cilinderslot. Vertrouwelijke gegevens zijn hier dus ook veilig in op te bergen. 

Tot slot hebben we de multi ladekast. Dit ladenblok kantoor is voor verschillende doeleinden te gebruiken. De lades van deze variant verschillen in hoogte, de soort die je kiest, is dus afhankelijk van wat je erin wil opbergen. De kasten zijn in A4 formaat en worden geleverd met naamkaartjes. 

Bekijk ons aanbod

Ruimtebesparend 

Een ladeblok kantoor kan altijd goed van pas komen. De ladeblokken zijn klein, dus je kunt ze makkelijk kwijt op kantoor, zelfs als je weinig ruimte hebt. Zo kun je de lage ladekasten bijvoorbeeld makkelijk onder jouw bureau neerzetten. Dit kan extra ruimte besparen zodat je nog een extra opbergkast kwijt kunt. Ook voor de inrichting van een thuiskantoor is een ladekast kantoor uiterst geschikt. Wij bieden ze namelijk aan tegen scherpe prijzen en kunnen eventueel helpen bij het monteren van de kasten, mits je dat van tevoren aangeeft natuurlijk.  

Ben je op zoek naar meer opslagruimte? Dat kan ook! Wij hebben ook ruimtebesparende roldeurkasten in ons assortiment. In deze kasten is er veel ruimte voor opslag, zonder dat de kast al te veel ruimte opeist. Bekijk snel het assortiment! 

Opbergkast met slot

Bekijk ons aanbod!

bureau verstelbaar goedkoop
Bekijk het aanbod bureaus
Ergonomische thuiswerkplek
Bekijk het aanbod voor thuiswerkers
Goedkope kantoorstoelen
Bekijk het aanbod stoelen

Waarom Kantoormeubel4sale.nl? 

Waarom zou jij jouw ladekast kantoor bij ons bestellen? Niet alleen om de scherpe prijzen natuurlijk, maar ook de bijkomende service en zekerheid die wij te bieden hebben. Zo hebben alle kantoormeubelen uit ons assortiment een standaard garantie van maar liefst twee jaar! Als er voor die tijd iets kapotgaat, regelen wij iets nieuws.  

Wij willen ook dat jij tevreden bent met de producten die je bij ons hebt gekocht. Om die reden is het mogelijk om binnen een periode van dertig dagen jouw product terug te sturen als het niet voldoet aan de eisen of verwachtingen. Meer weten? Bekijk dan onze klantenservice of neem contact met ons op!