Multiladenkast

Een multiladenkast kan helpen bij het in orde houden van jouw kantoor. Wij hebben dit kantoormeubel in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Ze zijn erg handig in gebruik en zorgen voor een netjes kantoor. Iedereen herkent het wel: losse papieren en documenten die slordig op je bureau liggen. Met onze multiladenkast kun je deze papieren makkelijk ordenen. 

Wij hebben verschillende soorten multiladenkasten in ons assortiment. Zo hebben we kasten voor het formaat A4, voor A3, A1 en A0. Naast de verschillende formaten kun je ook voor verschillende kleuren kiezen. Heb je het liefst een neutrale kleur als zwart, grijs of wit? Of liever een opvallendere kleur zoals blauw? Bekijk de mogelijkheden! 

Multiladenkast van Kantoormeubel4sale.nl 

Zoals je al in het assortiment kunt zien, hebben we verschillende soorten multiladenkastenDe kasten variëren van indeling dus het is goed om na te denken over de kast die het beste bij jou past. Heb je veel losse documenten die bij elkaar in een lade moeten? Kijk dan naar hogere lades in het blok. Heb je juist weinig papieren op te bergen? Kijk dan naar een kast met bijvoorbeeld 30 laden.  

Wat berg je op? 

Het is ook handig om te weten wat voor soort documenten je precies gaat opbergen. Indien je bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten hebt, met persoonlijke gegevens van klanten of collega’s, wil je die natuurlijk veilig kunnen opbergen zonder dat er onbevoegden bij kunnen. Gelukkig hebben we voor die gevallen verschillende multiladenkasten met een slot. Het slot van de multiladenkasten is in alle gevallen een centraal slot, dat wil zeggen dat alle laden in één keer worden afgesloten en niet afzonderlijk gesloten kunnen worden.  

Bekijk multiladenkasten

Stel jouw thuiskantoor samen

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Hangmappen opbergen? 

Stop jij losse papieren gewoon in hangmappen? Dan hebben we ook de oplossing voor jou! We hebben namelijk ook ladekasten voor hangmappen. Deze zijn erg makkelijk in gebruik en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De multiladenkast voor hangmappen komt ook in verschillende kleuruitvoeringen, zodat de kast perfect in jouw kantoor past.  

Naast hangmapkasten kun je ook een hangmapelement in een grote roldeur- of draaideurkast hangen. Dit rek is makkelijk in gebruik. De hangmapframes monteer je in de kast, wanneer deze geïnstalleerd is kun je het frame makkelijk uit de kast schuiven zodat je makkelijk bij de hangmappen kunt.  

Bekijk de ladekasten
Ergonomische thuiswerkplek
Vergaderstoel type 129
Ergonomische thuiswerkplek
Kantoormeubelen Rotterdam
Neem contact op!

Niet tevreden? 

Wij werken uitsluitend samen met de beste merken en fabrikanten. We hebben korte lijnen met deze bedrijven en daardoor kan jouw bestelling vaak binnen enkele werkdagen worden bezorgd. Omdat wij kwaliteit bieden aan jou als klant, krijg je ook twee jaar garantie op jouw kantoormeubel. 

Bij levering zijn de kantoormeubelen vaak al compleet in elkaar gezet, maar het kan ook voor komen dat er nog een paar onderdelen gemonteerd moeten worden. Dit kun je makkelijk zelf doen, maar je kunt hiervoor ook altijd onze hulp inschakelen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen een mooie aanbieding doen en bij levering een monteur meesturen.  

Blijkt het meubel toch niet helemaal jouw ding te zijn? Dan is het binnen een periode van 30 dagen te retourneren in de originele verpakking. Onze klantenservice helpt je graag verder! Neem contact met ons op.