Kantoormeubelen Rotterdam

Ben jij op zoek naar kantoormeubelen Rotterdam? Kom jouw bestelde kantoormeubelen afhalen bij ons magazijn in Rotterdam! Bij Kantoormeubel4sale.nl bieden wij kwaliteitsvolle meubels aan tegen de scherpste prijzen. Ons grote magazijn in Rotterdam aan de Bornissestraat 6. Er is genoeg parkeergelegenheid. 

Adres:

Bornissestraat 6 

3044AE Rotterdam

Bekijk ons aanbod!

Bureautafels kopen
Bureautafels kopen
Kantoormeubelen Rotterdam
kluisjeskast
Kantoormeubelen Rotterdam

Kantoormeubelen Rotterdam 

Ons assortiment kantoormeubelen komt uit Rotterdam. Er is ook een mogelijkheid om de door jouw bestelde kantoormeubelen in Rotterdam af te halen. Neem hiervoor contact met ons op. Je kunt ook bij de bestelling zelf aangeven dat je de producten in Rotterdam wilt ophalen, indien u dat liever heeft dan laten bezorgen. Alles is bespreekbaar! 

Ons magazijn

Bij het afhalen van onze kantoormeubelen in Rotterdam kun je meteen een goed beeld krijgen van de meubelen en formaten. Door jouw producten op te halen in Rotterdam heb jij ze het snelst op kantoor en kunnen jij en jouw medewerkers meteen profiteren van de bestelde meubelen. Of je een grote massa of enkele bureaus, bureaustoelen of kasten gaat inkopen, alle soorten bestellingen zijn af te halen. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk te monteren. 

Afhalen van kantoormeubelen Rotterdam 

Het afhalen van kantoormeubelen brengt een aantal voordelen met zich mee. Door het af te halen bespaar je namelijk de verzendkosten die je normaal wel zou hebben. Afhalen kan makkelijk op afspraak, bij het bestellen kun je aangeven dat je het product of de producten wilt afhalen. Vervolgens krijg je vanzelf een moment aangeboden om jouw bestelling bij ons kantoormeubelenmagazijn in Rotterdam op te halen.  

Neem contact op

Waarom bestellen bij Kantoormeubel4sale.nl? 

Onze kantoormeubelen worden verzonden vanuit Rotterdam, dus wij kunnen snelle levering van bijna alle producten garanderen. In de webshop staan ook de geschatte levertijden onder het product zodat jij altijd een indicatie hebt. Het bestellen kan erg makkelijk online in de webshop. 

Naast het handige bestellen zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom je voor ons moet kiezen. Zo hebben wij korte lijnen met onze merken en fabrikanten en dat brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunnen we jou bij mogelijke problemen snel te hulp schieten, de service is ten alle tijden dus goed geregeld. Doordat er geen groothandels of tussenschakels in ons keten zitten, kunnen wij alle producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, extra voordelig voor jou als klant dus.  

Kantoormeubel4sale.nl is niet alleen geschikt voor bedrijven. Ook als particulier kun je gewoon iets bestellen bij ons! Erg handig, zeker als je meerdere dagen per week thuiswerkt. 

Tot slot hopen we natuurlijk dat de kantoormeubelen goed bevallen. Mocht dit niet zo zijn? Dan kun je binnen 30 dagen jouw product terugsturen, dan zorgen we samen voor een oplossing. Daarnaast geldt er op elk kantoormeubel een garantie van twee jaar. Als er voor die tijd iets niet naar behoren werkt of stuk gaat, gaan we samen op zoek naar een oplossing. 

Ladekasten kantoor

Neem contact met ons op! 

Zit je nog met vragen? Bekijk dan onze lijst met veelgestelde vragen, of neem contact met ons op! Wij helpen jou graag verder. Of het nou vragen zijn over producten, onze service of over het inkopen. Mail of bel ons!