Kantoorkasten

Ben jij op zoek naar kantoorkasten? Dan zit je bij Kantoormeubel4sale.nl goed! Wij hebben verschillende soorten kasten in ons assortiment waarmee jij jouw kantoor helemaal mee kan afmaken. 

Wij hebben korte lijnen met de fabrikanten en merken, zo kunnen wij jou altijd kwaliteitsvolle kantoormeubelen aanbieden met snelle bezorging. De kantoorkasten komen in verschillende formaten zodat ze altijd in jouw kantoor passen. Bekijk ons assortiment en vind jouw ideale kantoorkast! 

Onze kantoorkasten 

De kantoorkasten zijn er in veel verschillende varianten. Voor elk kantoorpand is er een oplossing. 

Draaideurkast 100x80x38cm

Draaideurkasten 

Heb je genoeg ruimte voor kasten? Dan kun je voor een draaideurkast kiezen. De draaideurkast heeft twee openslaande deuren, zodat je makkelijk bij je spullen kunt. De kasten zelf hebben verschillende legborden waar je makkelijk je mappen kwijt kunt. Wil je extra veel kunnen opbergen? Dan is het verstandig om een extra diepe kantoorkast aan te schaffen. Hierin zit extra ruimte in één kast, zo hoef je bijvoorbeeld geen tweede kast te bestellen door een gebrek aan ruimte. De draaideurkasten zijn allemaal uitgerust met een cilinderslot, zo weet je zeker dat alles veilig ligt opgeborgen.  

Bekijk het assortiment

Roldeurkast 

Heb je minder ruimte in het kantoorpand? Dan is misschien een van onze roldeurkasten wel iets voor jou! De roldeurkasten besparen veel ruimte, aangezien je geen ruimte hoeft over te houden voor openslaande deuren. Deze kantoorkasten zijn van goede kwaliteit en hebben net als de draaideurkasten een cilinderslot. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk verder! 

Bekijk het assortiment
Roldeurkast 73x80x45cm.

Ladekasten 

Speciaal voor rondslingerende papieren en belangrijke documenten hebben we ladekasten. De multiladekasten zijn handig om tekeningen en belangrijke documenten in op te slaan. Daarnaast hebben we ook kantoorkasten met iets meer opslagruimte in de lades, erg handig om bijvoorbeeld hangmappen in op te bergen. De meeste ladekasten zijn voorzien van een centraal slot, zo hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van vertrouwelijke documenten. 

Bekijk het assortiment

Garderobekasten en lockers 

Wil jij dat jouw collega’s persoonlijke spullen veilig kunnen opbergen? Dan kun je naar ons aanbod garderobekasten en lockers kijken! De garderobekasten en lockers zijn afsluitbaar door middel van een cilinderslot. De garderobekasten hebben allemaal ruimte om jassen rechtop erin te kunnen hangen. Lockers zijn daarentegen iets kleiner van formaat, maar in de grotere varianten kun je ook een jas kwijt. De lockers zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zo kun je jouw kleedruimte makkelijk opfleuren door gebruik te maken van leuke kleurcombinaties! 

Garderobekasten Lockers
kluisjeskast
Domestic Safes serie

Brandwerende kasten en kluizen 

Sommige documenten wil je zo goed opbergen, dat er niks mee kan gebeuren. Speciaal voor die gevallen hebben we brandwerende kasten en kluizen. Je wil er natuurlijk niet over nadenken, maar het is altijd mogelijk dat er een brand uitbreekt in jouw kantoorpand. Je ziet het nooit op tijd aankomen, dus je kunt maar beter goed zijn voorbereid. Onze brandwerende kantoorkasten en kluizen beschermen jouw belangrijke documenten of bezittingen tegen brand en inbraak. Bekijk hier ons assortiment! 

Brandwerende kasten Inbraakwerende kluizen

Bekijk onze kantoormeubels

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Vraag ons om hulp! 

Kom je er niet helemaal uit welke kantoorkast nou het beste in jouw kantoor past? Of heb je andere vragen over een van onze kantoorkasten? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen jou helpen bij al je problemen.  

Neem contact op