Bureaustoelen kantoor

Wil jij nieuwe bureaustoelen op kantoor? Ons assortiment is zeker het bekijken waard! Wij hebben dé perfecte bureaustoel voor in jouw kantoor. Het brede aanbod bestaat uit verschillende modellen en kleuren waardoor de bureaustoel ten alle tijden goed in jouw interieur past. Daarnaast bevorderen de bureaustoelen uit ons assortiment een gezonde lichaamshouding, wat essentieel is als kantoormedewerker. De ergonomische bureaustoelen kunnen bij juiste instelling de welbekende kantoorklachten als nek- rug en schouderpijn voorkomen. Dit bespaart veel ziekteverzuim en draagt veel bij aan de productiviteit. Meer weten over wat wij te bieden hebben? Lees dan vooral verder!

Bureaustoelen voor op kantoor

-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo met Airseat

Levertijd: 25-30 werkdagen

771,00 579,00 (inc. BTW: 700,59)
-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-22%

Bèta

Bureaustoel Be Sure 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

439,00499,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Kyra

Levertijd: 25-30 werkdagen

553,00645,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Reflex NPR1813

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.035,00 775,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh TGrey

Levertijd: 25-30 werkdagen

567,00655,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo Up

Levertijd: 25-30 werkdagen

589,00725,00
Girsberger bureaustoel Yanos

Bureaustoelen kantoor

Bureaustoelen op kantoor zijn wel een van de belangrijkste kantoormeubelen. Je wil dus zeker dat je het juiste model uitzoekt, omdat je er veel tijd op doorbrengt. De soort bureaustoel die geschikt is voor jou is afhankelijk van jouw werksituatie. Als je een ‘normaal’ bureau hebt, kun je het beste voor een gewone ergonomische bureaustoel gaan. Heb je een zit/ sta combinatie? In dat geval is een ergonomische bureaustoel ook altijd mogelijk, maar misschien is het ook wel verstandig om verder te kijken naar een zit/sta kruk.

Bekijk bureaustoelen

Op zoek naar andere stoelen?

Ben je niet helemaal op zoek naar bureaustoelen kantoor? Wij hebben ook genoeg andere stoelen in ons assortiment. Zo zijn er genoeg kantine- en vergaderstoelen in het aanbod. Bij de vergaderstoelen uit ons assortiment staat het zitcomfort voorop. Naast comfort bieden deze stoelen ook goede rug ondersteuning. Met de vergaderstoelen kun je alle kanten uitgaan. Van praktisch naar luxe en van leder naar textiel. Bekijk hieronder het aanbod vergaderstoelen!

Kantinestoel Lyon

Onze kantinestoelen

Wij hebben ook een variërend aanbod kantinestoelen. Zo hebben we barkrukken, voor aan de bar of een hoge tafel, maar we hebben natuurlijk ook lagere kantinestoelen en de bijbehorende tafels. De kantine is de centrale verzamelplek van jouw kantoor dus het is belangrijk dat deze er goed uitziet. De stoelen bieden wij in verschillende kleuren aan zodat de kantinestoelen altijd aansluiten op jouw interieur. Bekijk hieronder het assortiment kantinestoelen.

Bekijk kantinestoelen

Vergaderstoelen

Bij de vergaderstoelen uit ons assortiment staat comfort bovenaan. Dit zie je terug. Er zijn verschillende varianten vergaderstoelen, je kunt gaan voor praktische stoelen, of de luxere varianten. Allemaal zijn ze goed voor urenlange vergaderingen. Daarnaast zijn de stoelen in veel kleuren uitgevoerd, zodat ze altijd goed aansluiten op het interieur van jouw vergaderruimte. Net als bureaustoelen kantoor zorgen onze vergaderstoelen voor een goede lichaamshouding. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk het hieronder!

Bekijk het assortiment vergaderstoelen
Vergaderstoel Parijs

Toch nog hulp nodig?

Kun je jouw bureaustoel kantoor niet vinden? Heb je vragen of opmerkingen over een bepaald product? Dan kun je bij onze klantenservice terecht. Wij staan alle werkdagen tussen 8 en 17 uur voor jou klaar.

Product garantie

Onze producten hebben standaard een garantie van 24 maanden. Gaat er voor die tijd iets kapot, of werkt het niet naar behoren? Geef dat dan op tijd bij ons aan! Dan regelen we samen een oplossing. Ook als het niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoet, kun je het product gewoon binnen 30 dagen retour sturen. Wil je meer weten? Neem contact op met onze klantenservice!

Klantenservice