Bureautafels kopen

Wil jij nieuwe bureautafels kopen voor bij jou op kantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment bureautafels. We hebben verschillende soorten, van de reguliere bureautafels tot aan zit/sta bureautafels. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor hoge bureaus, vergadertafels en vergaderstoelen. Alles om jouw kantoor compleet te maken. 

Op zoek naar een bureautafel?

-28%

Bureautafels instelbaar

Bureautafel T-poot 180x90cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

345,00 247,00
-21%

Bureau

Bureau Home-Office zit/stahoogte

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

425,00 335,00
-23%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel DUO H-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

1.304,00 1.006,00
-23%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel DUO H-poot slinger 180x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

921,00 709,00
-29%

Bureautafels instelbaar

Bureautafel N-poot 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

318,00 227,00
-28%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 180x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

711,00 515,00
-22%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

655,00 509,00
-23%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel DUO H-poot electrisch zit/sta 180x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

1.314,00 1.016,00

Bureautafels kopen voor op kantoor

Welke keuze kun je het beste maken? Dat is een van de belangrijkste vragen als je bureautafels wil kopen, tegenwoordig is het aanbod bureautafels namelijk erg breed. Je kunt kiezen voor de normale verstelbare bureautafels, maar ook voor een nieuw zit/ sta bureau. Deze bureaus nemen toe in populariteit. Wij bieden ze aan tegen scherpe prijzen. 

Zit/ sta bureaus

Wil je bureautafels kopen voor jouw medewerkers? Ga dan vooral het gesprek aan bij welke bureautafel zij zich het prettigst voelen. Een zit/ sta bureau is tegenwoordig goed aan te raden. Deze bureaus zijn namelijk multifunctioneel. Ze zijn niet alleen goed voor het werk van jouw medewerkers, maar ook voor de gezondheid. Het bureau kan zorgen voor beperking in ziekteverzuim door de welbekende kantoorklachten als rug– nek en schouderpijn. Een zit/ sta combinatie is ergonomisch, wat wil zeggen dat het goed aansluit op de lichaamshouding van de medewerker. De bureaus kunnen op zitniveau en sta niveau worden aangepast. Door de afwisseling tussen staan en zitten worden de bloedcirculatie, productiviteit en creativiteit gestimuleerd. Genoeg reden voor de aanschaf van een zit/ sta bureau dus! 

De zit/ sta bureaus zijn over het algemeen met alle bureaustoelen te combineren. Zo hebben wij speciale sta/ zit krukken in ons assortiment, maar je kunt ook gewoon kiezen voor een ergonomische bureaustoel 

ideale thuiswerkplek
Assortiment zit/ sta bureaus

Normale bureaus kopen 

Je kunt natuurlijk ook altijd nog de normale bureautafels kopen. Deze zijn ook volledig af te stellen naar de medewerker die achter het bureau werkt. In combinatie met een ergonomische bureaustoel zorgt het voor een optimale werkhouding. Al onze bureaus zijn makkelijk aan te passen naar de stijl van jouw kantoor. Zo kun je bureautafels kopen die perfect in jouw kantoor passen! De soort hout van het blad is aan te passen en het frame onder het bureau is ook aan te passen in verschillende neutrale kleuren.  

Bekijk onze bureaus

Jouw bestelling 

Hoeveel bureautafels ga je kopen? Bij ons is alles mogelijk! Je kunt ervoor kiezen om de bureautafels op te halen in Rotterdam of te laten bezorgen in jouw kantoor. Of het nu een massa inkoop is of een kleine hoeveelheid.  

Al onze producten zijn makkelijk om in elkaar te zetten, ook onze bureautafels. Je kunt er ook voor kiezen om ze in elkaar te laten zetten door een van onze vakmensen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons, dan doen wij een speciaal aanbod voor jouw bestelling.  

Contact

Onze producten 

Wil je naast bureautafels kopen ook aanvullende producten aanschaffen? Of ben je nog op zoek naar opbergruimte? Kijk hieronder dan ons assortiment. Met ons assortiment kun je makkelijk een compleet kantoor inrichten. Daarnaast staan wij garant voor kwaliteit en scherpe prijzen. Wij bieden een standaard garantie van maar liefst twee jaar op al onze kantoormeubelen. Door korte lijnen met onze merken en fabrikanten kunnen wij mogelijke problemen snel oplossen. Meer weten? Ga dan naar onze klantenservice of neem contact met ons op! 

Kantoormeubelen Rotterdam
Bureautafels kopen
Bureautafels kopen

Tafels

Vergadertafels / Kantinetafels

Bekijk alle producten
kluisjeskast
Kantoormeubelen Rotterdam