Bureau verstelbaar

Wil jij jouw bureau verstelbaar hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten verstelbare bureaus in onze webshop. Ideaal om jouw kantoorpand of thuiskantoor mee in te richten. De verstelbare bureaus zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn er uitvoeringen met T-poten en met N-poten. Het is mogelijk om de verstelbare bureautafels op ongelijke grond te plaatsen, zonder dat de bureaus blijven schommelen.

Onze bureautafels worden binnen enkele werkdagen geleverd en zijn makkelijk te monteren. Benieuwd naar ons aanbod?

Vind jouw ideale bureau!

Bureautafels kopen

Verstelbaar bureau

Bekijk alle producten

Zit/ sta bureautafels

Bekijk alle producten

Bureau verstelbaar  

Er zijn verschillende soorten verstelbare bureaus beschikbaar. Zo kun je bij ons op zoek naar een ‘gewoon’ bureau, maar ook naar een zit/ sta bureau. Dus de keuze ligt bij jou hoe jij het liefst werkt.  

Verstelbaar bureau 

De ‘normale’ verstelbare bureaus zijn makkelijk in te stellen en goed te combineren met onze ergonomische bureaustoelenMet de combinatie van die twee kantoormeubelen kun je voor een optimale, gezonde werkhouding zorgen.  

Kantoormedewerkers en daarmee vooral thuiswerkers kunnen erg veel last hebben van rug- nek- en schouderklachten, ten gevolge van een verkeerde werkhouding. Deze klacht is algemeen bekend van het beroep, maar het is erg makkelijk op te lossen. Door de bureaustoel en het bureaublad goed in te stellen kun jij ervoor zorgen dat je die klachten bij jezelf verminderd of voorkomt. Erg belangrijk dus. Bekijk ons assortiment verstelbare bureaus! 

Bureau verstelbaar goedkoop
Bekijk de verstelbare bureaus

Zit/ sta bureau 

Je kunt met ons assortiment alle kanten uit. Zo kun je ook de nieuwe manier van werken ontdekken, namelijk door een zit/ sta combinatie aan te schaffen. De zit/ sta bureaus zijn afgelopen tijd erg populair geworden, vooral door de positieve bijeffecten die het meubel kan brengen. 

Met een zit/ sta bureau kun je flexibel gaan werken. Dat wil zeggen dat je in een zithouding aan de slag kan, maar ook staand kunt werken of op een hoge kruk kunt zitten. Daarnaast kun je het maximale uit deze bureaus halen door er een deskbike onder te zetten. De deskbike zorgt niet alleen voor een goede werkhouding, maar ook nog eens voor een gezonde leefstijl. Bekijk de zit/ sta bureaus hieronder! 

-23%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel DUO H-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

1.304,00 1.006,00
-22%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

655,00 509,00
-29%

Bureau

Zit/Sta kruk Eliza

Levertijd: 25-30 werkdagen

319,00 228,00
-26%

Bureau

Zit/Sta kruk 225

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

249,00 185,00
Zit/ sta bureaus

Waarom Kantoormeubel4sale.nl? 

Naast een ruim en compleet assortiment bieden we ook nog eens goede garantie op onze producten. Als jij het product besteld, is het binnen enkele dagen thuisbezorgd. Door de korte lijnen met onze merken en fabrikanten kunnen we snelle levering garanderen. Bij de bezorging zijn de meubelen in de meeste gevallen al gemonteerd en klaar voor gebruik. Sommige moeten bij aankomst nog gemonteerd worden, maar dat is erg makkelijk te doen.  

Kom je er nou achter dat het meubel niet aan jouw eisen voldoet? Dan kun je het binnen 30 dagen retourneren. Daarnaast krijg je standaard maar liefst twee jaar garantie op jouw aangekochte kantoormeubel. Gaat er voor die tijd iets kapot? Dan zorgen wij gewoon voor een nieuw exemplaar. 

Onze klantenservice staat klaar voor jouw vragen. Heb je bijvoorbeeld vragen over onze verstelbare bureaus, of heb je advies nodig? Schakel dan onze hulp in! Wij staan klaar om jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Neem contact met ons op! 

Neem contact op