Thuiswerktafel

Thuiswerken is erg populair. Speciaal voor thuiswerkers hebben wij de thuiswerktafel in ons assortiment. De tafels zijn simpel en compact en zijn erg ruimtebesparend. Je hebt keuze uit verschillende tafels. Ben je op zoek naar een standaard bureautafel met een vaste hoogte, of heb je liever een thuiswerktafel die automatisch te verstellen is? Wij hebben verschillende varianten in ons assortiment. Alle thuiswerktafels zijn makkelijk te monteren en zijn van erg goede kwaliteit. Meer weten? Bekijk ons assortiment of lees verder! 

Vind jouw ideale thuiswerktafel!

Ergonomische thuiswerkplek

Thuiswerkassortiment

Bekijk alle producten
Ergonomische thuiswerkplek

Bureautafels

Bekijk alle producten

Thuiswerktafel 

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten bureautafels. Jouw keuze is natuurlijk afhankelijk van hoe jij het liefste werkt. Zo kun je tussen onze reguliere bureautafels zoeken als je op zoek bent naar een bureau met veel ruimte, maar je kunt er ook voor kiezen om tussen het thuiswerkassortiment te kijken. Daar bieden we bureautafels aan die vooral makkelijk zijn voor thuisgebruik.  

Maar waar zit het verschil in? Op kantoor heb je natuurlijk veel werkruimte en grote bureaus omdat je daar genoeg ruimte voor hebt. Thuis is dat natuurlijk niet altijd het geval. In ons thuiswerkassortiment kun je een compacte thuiswerktafel vinden die in jouw thuiskantoor past. De tafels zijn kleiner, maar toch compleet uitgerust. Bekijk hieronder de mogelijkheden! 

Thuiswerktafels
Thuiswerktafel
Bekijk de verstelbare bureaus

Bureaustoel aan de thuiswerktafel 

Met alleen een thuiswerktafel is jouw thuiskantoor natuurlijk nog niet af. Met een bureaustoel maak jij jouw werkplek helemaal compleet. Dit meubel is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Wij adviseren alle thuiswerkers een verstelbare bureaustoel aan te schaffen. Door een verstelbare bureaustoel kun je de meubelen geheel op jouw lichaam aanpassen, hierdoor behoud jij een goede werkhouding. Wij hebben een groot aanbod aan bureaustoelen, in verschillende maten en kleuren. Zo kun jij altijd iets vinden dat bij jouw interieur past! 

-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel Monaco NPR1813 wit

Levertijd: 5-10 werkdagen

581,00 459,00
-21%

Almachair

Bureaustoel Toronto NPR1813

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

479,00491,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Wave

Levertijd: 25-30 werkdagen

571,00691,00
Bureaustoelen
Complete thuiswerkplek

Thuiswerk set 

Wil jij het liefst meteen een complete set thuiswerkmeubels? Dat kan! Wij hebben voor thuiswerkers ook een thuiswerk set samengesteld. Hierbij kun je voor een vaste prijs een combinatie van bureaustoel en thuiswerktafel aanschaffen. Met deze set heb je twee verstelbare meubelen, het is dus een ergonomische set die een goede werkhouding bevorderd. Dat is erg belangrijk, omdat veel kantoorklachten thuis kunnen ontstaan. Onder kantoorklachten vallen rug-, schouder- en nekklachten door een verkeerde zithouding. Een goede houding brengt veel voordelen met zich mee. Zo is er minder ziekteverzuim en gaat je productiviteit omhoog. Bekijk de set hieronder! 

Thuiswerk set

Snelle levering 

Jij wil natuurlijk zo snel mogelijk jouw thuiswerkplek in orde maken. Wij garanderen snelle levering van jouw thuiswerktafel en kantoormeubelen. Onder elk product is de geschatte levertijd te vinden. Je kunt er ook voor kiezen om het product op te halen bij ons afhaalpunt in Rotterdam. Na levering moet je het product voor gebruik nog monteren, montage is erg makkelijk dus daar hoef jij je niet druk over te maken.  

 

Onze garantie 

Je wil natuurlijk dat jouw thuiswerktafel jarenlang mee kan gaan. Onze producten zijn van goede kwaliteit en daar staan wij ook garant voor. Op alle kantoormeubelen zit een garantie van twee jaar. Gaat er voor die tijd iets kapot, of werkt het product niet naar behoren? Neem dan contact met ons op, dan regelen wij een nieuw product. Door korte lijnen met onze merken en fabrikanten kunnen we garanderen dat de problemen binnen enkele werkdagen zijn opgelost. Meer weten? Bekijk de klantenservice of neem contact met ons op! 

Neem contact op Klantenservice