Thuiswerken bureau

Wij hebben voor het thuiswerken bureaus in ons assortiment. Het zal bij jou ook geen uitzondering zijn: thuiswerken. Steeds meer werknemers werken een of meerdere dagen per week thuis. Erg fijn want het kan je veel tijd besparen. Zo heb je geen reistijd en kun je je dag indelen hoe jij zelf wil. Maar thuiswerken kan ook nadelen hebben. Privé en werk kunnen snel in elkaar overlopen. Het is   dus erg belangrijk om een plek te vinden waar je ongestoord kunt werken. 

Wij hebben alles om jouw thuiskantoor compleet te maken. Creëer samen met ons jouw ideale thuiswerkplek! Hieronder zie je ons assortiment met alle thuiswerk bureaus.  

Stel jouw thuiskantoor samen

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Thuiswerken bureau 

Een van de belangrijkste kantoormeubelen is het bureau. Hier breng je veel uren van jouw thuiswerkdag door dus het is belangrijk dat je het juiste thuiswerk bureau uitkiest. Wij hebben verschillende soorten bureaus in ons assortiment, ze zijn allemaal verstelbaar. Zo kun je kiezen voor een normaal bureau, of een zit-sta bureau. Beiden dragen veel bij aan jouw werkhouding, in combinatie met de juiste bureaustoel behoud jij een gezonde zithouding tijdens jouw thuiswerkdag. Als je voor lange tijd op kantoor zit is dat essentieel, zo voorkom je nek- rug- en schouderklachten. Bekijk jouw thuiswerk bureau hieronder.

Bekijk onze thuiswerk bureaus
Ergonomische thuiswerkplek

Aanpassen naar hoe jij het wil 

Onze thuiswerk bureaus zijn helemaal aan te passen naar hoe jij wil. De bureaubladen van de thuiswerk bureaus zijn in verschillende houtsoorten en kleuren verkrijgbaar. Zo kun jij jouw thuiswerkbureau geheel aanpassen naar de stijl van jouw thuiskantoor. Naast het bureaublad kun je ook zelf kiezen wat voor onderstel het mooist staat. Deze zijn de bestellen in aluminium, maar wij bieden ze ook aan in andere neutrale kleuren zoals zwart of wit.  

Voel je helemaal op je plek in jouw thuiskantoor en kies het bureau dat het best bij jou past! Of je nou flexibel aan een zit/sta bureau wil werken of de hele dag op een comfortabele bureaustoel wil zitten; de keuze is aan jou! 

Bekijk onze bureaus
Beuken

Ga voor kleur! 

Jij wil jouw thuiskantoor natuurlijk ook leuk aankleden en een fijne plek maken waar je geconcentreerd bezig kan zijn. Een beetje knusheid kan daarbij niet ontbreken. Door kleur te gebruiken in jouw thuiskantoor oogt het al stukken leuker. Met de bureaus van het thuiswerken kun je al spelen met de stijl, maar kleur toevoegen doe je vooral door de bureaustoel! Wij hebben bureaustoelen in ons assortiment, uitgevoerd in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Hiermee geef je jouw thuiskantoor nét dat extraatje wat het leuker maakt! 

Bekijk het assortiment
bureaustoel thuiswerkplek
Kantoormeubelen Rotterdam

Reken op ons! 

Jij kunt altijd op onze hulp rekenen. Zo hebben wij goede garantie op onze producten. Ben je ontevreden over het product? Laat dat dan binnen 30 dagen weten en wij zorgen voor een vervangend product. Daarnaast kun je met al je vragen bij onze klantenservice terecht.  

De meeste producten die wij leveren zijn standaard bij levering al gemonteerd, maar het kan ook voorkomen dat dat niet het geval is. Onze producten zijn erg makkelijk in elkaar te zetten, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken! Lukt het monteren niet helemaal, of wil je dat werk uit handen geven? Neem dan contact met ons op, dan bieden wij een mooi aanbod met de montage erbij.  

Neem contact op