Lockerkast grijs

Ben je op zoek naar een lockerkast grijs? Zoek dan niet langer! Wij hebben dé lockercombinatie voor jou. Kantoormeubel4sale heeft een breed assortiment met verschillende soorten lockers. Korte lijnen met onze merken en leveranciers zorgen ervoor dat wij de kwaliteit van de lockerkasten kunnen garanderen. Alles zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw lockers. Bekijk het assortiment hieronder! 

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
kleine lockerkast

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Grijze lockerkasten

Waarom zou je voor een grijze lockerkast gaan? Het antwoord is simpel! Grijs is een neutrale kleur en past overal bij. Zelfs als je het hele interieur van jouw kantoor of kleedruimte aanpast, kunnen de grijze lockerkasten gewoon blijven staan.  

Alleen maar voordelen 

De bijkomende voordelen van aanschaf van een lockerkast zijn erg groot. Zo kan de medewerkerstevredenheid en de productiviteit omhooggaan. Maar hoe kan dat dan?  

  • Door medewerkers alles in hun lockerkast te laten opbergen, zal er minder snel sleutels, telefoons, papieren en boeken rondslingeren. Dat wil zeggen dat er overzicht komt. Een netjes kantoor met overzicht kan de productiviteit van medewerkers alleen maar ten goede komen. 
  • Medewerkers moeten zo af en toe hun werkplek verlaten. Voor pauze, besprekingen, klantbezoeken, ga zo maar door. Zij moeten natuurlijk even hun werk laten liggen, en ook persoonlijke bezittingen zoals jassen, portemonnees en misschien wel telefoons. Zij kunnen zich daar zorgen over maken. Door een locker aan te bieden kunnen zij zich niet meer druk maken over hun onbeheerde persoonlijke bezittingen. Uiteindelijk gaat dit zorgen voor een betere medewerkerstevredenheid. 

 

Verschillende grijze lockerkasten 

Wat voor lockerkast grijs wil jij in jouw kantoor hebben? Wij hebben een ruim aanbod met verschillende lockers. Zo zijn er grote formaten waar je bijvoorbeeld jassen of uniforms rechtop in kunt hangen, maar ook kleinere formaten en zelfs mini lockers. Hieronder zie je per soort een kleine beschrijving. Welke past het best bij jou? 

Bekijk lockers

Garderobekast 

Onze garderobekasten zijn erg ruim. Uiterst geschikt voor kleedruimtes. Hier kun je kleding rechtop hangen zodat ze kreukloos blijven. Bovenin zit nog een legbalk, dus je kunt er ook schoenen of andere voorwerpen in kwijt. 

Premium locker 

Lockerkast in grijze uitvoering. De beste kwaliteit. Deze lockers hebben goede ventilatie en veel inhoud. Dit is een ‘luxe’ versie locker. 

Multicolor locker 

De multicolor lockers zijn voor de kleurliefhebbers onder ons. Met deze lockers kun je een frisse, kleurrijke draai geven aan jouw kleedlokaal of garderoberuimteDe lockers zijn vierkant en van gemiddeld formaat. Compact en handig. 

Mini locker 

De kleine lockerkasten bezetten de minimale ruimte. Deze lockers zijn voor de kleinste bezittingen als portemonnees en telefoons.  

Lockerkast grijs
kluisjeskast

Onze hulp nodig? 

Kom je er niet helemaal uit? Is er nog iets onduidelijk? Heb je een opmerking? Wacht dan niet af en neem meteen contact met ons op. Samen met jou kunnen wij zorgen voor een oplossing.  

Is jouw lockerkast binnen de garantieperiode stuk, of voldoet de lockerkast niet aan de verwachtingen? Binnen dertig dagen kun je het product in originele verpakking terugsturen. Als er na die dertig dagen iets gebeurt, dan valt het onder de garantie. Op alle producten zit een garantietermijn van maar liefst twee jaar. Jouw problemen worden zo snel mogelijk opgelost! Neem contact met ons op! 

Ga naar de klantenservice
Kantoormeubelen Rotterdam