Ideale thuiswerkplek

Wil jij een ideale thuiswerkplek samenstellen? Dat kan met ons assortiment! Of je nou op zoek bent naar een bureau of naar een opbergkast, je kan voor alles bij ons terecht. Zelfs voor accessoires als prullenbakken, powerdocks en kabelleiders. Samen mij ons kan jij jouw werkplek omtoveren tot een fijne werkruimte waar je geconcentreerd jouw werkuurtjes kan maken. Weten wat wij voor jouw thuiskantoor kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod hieronder! 

Ga voor jouw ideale thuiskantoor!

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Ideale thuiswerkplek

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Zorg voor een goede basis 

Jouw ideale thuiswerkplek begint bij de basis: een goede bureautafel en ergonomische bureaustoel. Ergonomisch wil zeggen dat de stoel af te stellen is naar jouw lichaam. Dit is essentieel voor het aanhouden van een goede werkhouding. Bij een verkeerde lichaamshouding kun je last krijgen van de welbekende kantoorklachten als rug- nek en schouderklachten. Ergonomische bureaustoelen zijn op vier punten te verstellen: de rugleuning, het zitvlak, de hoogte en de armleuningen. Weten hoe je deze goed af kunt stellen? Lees onderstaand artikel voor de uitleg. 

Bekijk de thuiswerk set
Kantoormeubelen Rotterdam

Op het gebied van bureautafels kun je voor drie verschillende meubels kiezen: een zit/ sta bureau, een verstelbaar bureau of een thuiswerkbureauDe thuiswerkbureaus zijn perfect voor jouw ideale thuiswerkplek. Deze bureaus vallen onder de categorie thuiswerken omdat ze compact zijn en dus makkelijk in een thuiskantoor passen. Deze tafels staan op vaste hoogte en zijn binnen één minuut in elkaar te zetten.  

Onze verstelbare bureaus en zit/ sta bureautafels zijn beiden erg ruim, dus jouw kantoorruimte moet er groot genoeg voor zijn. Deze tafels zijn wel verstelbaar in hoogte, waardoor je een goede werkhouding kan aanhouden. Daarnaast kun je deze tafels helemaal aanpassen naar jouw stijl. Je kunt het frame bestellen in basiskleuren en het tafelblad is in verschillende houtsoorten en bewerkingen beschikbaar. Je hebt natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om een witte bureautafel te bestellen.  

Bovenblad kleuren
Roldeurkast 73x120x45cm.

Jouw ideale thuiskantoor

Jouw ideale thuiswerkplek is met een bureau en bureaustoel natuurlijk nog niet helemaal af... Je hebt immers ook de ruimte nodig om jouw mappen en documenten in op te bergen. Dat kan makkelijk met een van onze opbergkasten. Berg je veel mappen op? Dan is een draaideurkast of roldeurkast perfect voor jou! Berg je meer papieren of hangpappen op? Dan kun je beter voor een ladekast of tekenkast gaan. We bieden ook oplossingen voor vertrouwelijke documenten, hiervoor hebben wij brandwerende kasten en opbergkluizen. Deze kunnen tegen de hevigste omstandigheden en kunnen kosten wat kost jouw documenten beschermen. Meer weten? Bekijk ons assortiment kasten.  

Bekijk het assortiment

Jouw bestelling  

Als thuiswerker wil je zeker dat je de juiste meubelen hebt besteld. Onze producten komen van de beste merken en fabrikanten en zijn van goede kwaliteit. Jij krijgt na aankoop van de producten twee jaar garantie op de meubels. Als er voor die tijd iets kapotgaat of niet naar behoren werkt, dan krijg jij gewoon een nieuw exemplaar! 

Om helemaal zeker te weten dat je het juiste product hebt gekocht, kun je het 30 dagen uittesten. Binnen een periode van 30 dagen kun je het product terugsturen als het niet voldoet aan jouw verwachtingen of wensen. Zo hoef jij nooit bang te zijn voor een miskoop. Meer weten over de garantie of zit je nog met vragen? Neem een kijkje bij de klantenservice of neem contact met ons op! 

Neem contact op
ideale thuiswerkplek