Bureau voor thuis

Op zoek naar een bureau voor thuis? Bekijk dan snel ons assortiment! Wij hebben verschillende soorten bureaus die je thuis makkelijk in elkaar kunt zetten. Wij hebben veel ergonomische kantoormeubelen, zo ook een groot deel van ons assortiment bureaus. De verstelbare bureaus uit ons assortiment zijn erg comfortabel en ook nog eens goed voor jouw werkhouding. Meer weten? Lees dan verder! 

Vind jouw ideale bureau!

Bureautafels kopen

Verstelbaar bureau

Bekijk alle producten

Zit/ sta bureautafels

Bekijk alle producten

Bureau voor thuis 

De aankoop van een bureau voor thuis is niet niks. Het is belangrijk dat je de goede keuze maakt, aangezien je hier hele thuiswerkdagen doorbrengt. Je wil een bureau die bij je interieur past en natuurlijk een bureau die comfortabel is. Bekijk hieronder de mogelijkheden! 

Verstelbare bureaus 

De verstelbare bureaus voor thuis zijn makkelijk in gebruik. Na thuisbezorging van het bureau kan het zijn dat je het nog in elkaar moet zetten, maar dat is erg eenvoudig. De verstelbare bureaus zijn makkelijk naar jouw hoogte te verschuiven en in combinatie met een ergonomische bureaustoel werk jij aan een goede werkhouding. De juiste werkhouding is erg belangrijk, om klachten te voorkomen. Bij kantoormedewerkers zijn nek- schouder en rugklachten veelvoorkomend. Deze zijn simpelweg te voorkomen of te beperken door jouw werkplek op de juiste manier af te stellen. Weten hoe dat moet? Lees het artikel hieronder! 

Bureaustoel instellen
Bureau verstelbaar goedkoop
Bekijk de verstelbare bureaus

Zit/ sta bureaus 

Je kunt ook op zoek gaan naar een toekomstbestendig bureau voor thuis, overweeg een zit/ sta combinatie! De zit/ sta bureaus zijn afgelopen tijd erg toegenomen in populariteit. Deze bureaus zijn makkelijk naar sta en zit niveau te verstellen waardoor je erg makkelijk flexibel kunt werken. Deze bureaus stimuleren een goede bloedcirculatie en zorgen ervoor dat je geconcentreerder aan de slag kan. Uiteindelijk leidt dit dus tot hogere productiviteit. 

Stoelen voor een zit/ sta bureau

Je kunt bij een zit/ sta bureau voor thuis ervoor kiezen om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen, maar in dit geval zijn er ook nog meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar een zit/ sta kruk. Deze krukken kun je verstellen naar de juiste hoogte van de tafel. Wil je echt gaan staan? Dan schuif je deze kruk makkelijk aan de kant. 

Wil je nog bewuster bezig zijn met jouw gezondheid? Dat is zeker mogelijk, wij hebben namelijk ook deskbikes in ons assortiment. Een deskbike is een soort van hometrainer voor onder jouw bureau. De fiets zorgt gedurende de dag dat jij meer beweegt, waarmee je een boost geeft aan de creativiteit en concentratie. Deskbikes zijn alleen iets minder handig als je ze wil verplaatsen… 

-21%

Bureau

Bureau Home-Office zit/stahoogte

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

425,00 335,00
-29%
Ideaal voor thuis!

Bureautafels instelbaar

Bureautafel T-poot 120x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

262,00 187,00
-29%

Bureautafels instelbaar

Bureautafel N-poot 120x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

269,00 192,00
-22%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

655,00 509,00
Zit/ sta bureaus

Hulp nodig? 

Blijkt jouw bureau voor thuis niet helemaal goed te zijn? Dan kun je binnen 30 dagen alles in de originele verpakking retourneren en dan kijken we samen naar een oplossing. Onze producten zijn van goede kwaliteit en daarom geven we twee jaar garantie. Is er binnen die twee jaar iets kapot wat niet zo hoort? Dan zorgen wij voor een nieuw product. Alles zodat jij comfortabel kunt werken. 

Heb je nog vragen over welk bureau voor thuis het beste bij jou past? Of heb je nog andere opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Onze klantenservice is op alle werkdagen van 8 tot 17 uur bereikbaar! 

Neem contact op