Goedkope ergonomische bureaustoel

Ben je op zoek naar een goedkope ergonomische bureaustoel? Wij hebben veel betaalbare modellen in ons assortiment. De ergonomische bureaustoelen bevorderen een goede werkhouding. Dit kan leiden tot minder ziekteverzuim en gezondere collega’s. Door ergonomische meubels worden de typerende kantoorklachten zoals nek- schouder en rugklachten voorkomen. De bureaustoelen zijn makkelijk te combineren met een van onze verstelbare bureautafels of zit/ sta tafels. Vind jouw ideale goedkope ergonomische bureaustoel en bekijk hieronder ons assortiment! 

Ergonomische bureaustoelen

Bekijk het aanbod

-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Reflex NPR1813

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.035,00 775,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh TGrey

Levertijd: 25-30 werkdagen

567,00655,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo Basic

Levertijd: 25-30 werkdagen

424,00525,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Yanos

Levertijd: 25-30 werkdagen

577,00665,00
-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-18%

Bèta

Bureaustoel Be Proud 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

479,00544,00
-22%

Bèta

Bureaustoel Be Sure 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

439,00499,00

De voordelen van een ergonomische bureaustoel 

Ben je van plan een goedkope ergonomische bureaustoel aan te schaffen? Dat is een uitstekende keuze! Door de aankoop van ergonomische bureaustoelen zet je het welzijn van jouw personeel als hoge prioriteit. De bureaustoelen kunnen zorgen voor minder ziekteverzuim en voor een betere gezondheid van jouw collega’s. Genoeg reden om goedkope ergonomische bureaustoelen te overwegen. 

De directe voordelen aan de bureaustoelen zijn dat ze een goede werkhouding bevorderen, mits de stoelen goed zijn afgesteld. Op korte termijn zorgt het voor een aangename en professionele werkhouding. Als er op lange termijn wordt gekeken, kunnen de bureaustoelen het aantal medewerkers met rug- nek- en schouderklachten sterk laten dalen. Gezonde medewerkers zijn gelukkige medewerkers! 

Bureaustoel instellen

Goedkope ergonomische bureaustoel combineren 

Bij een bureaustoel hoort natuurlijk een bureautafel. Hierbij kun je het beste kiezen voor een verstelbare bureautafel of zit/ sta bureau. Deze bureaus kunnen net als de goedkope ergonomische bureaustoel versteld worden, zodat de combinatie volledig aangepast is aan de medewerker. De bureautafels zijn van kwaliteit en hebben net als de bureaustoelen scherpe prijzen.  

Alle bureautafels uit ons assortiment zijn helemaal naar jouw smaak aan te passen. Zo passen jouw kantoormeubelen altijd bij het interieur en het merk. Bij de bureautafels kun je kiezen uit verschillende basiskleuren voor het frame, dit zijn allemaal effen kleuren. In de bureaubladen zit meer variatie; je kunt deze in de gewenste houtsoort en houtbewerking kiezen. Zo hebben wij veel hout in de bruintinten, maar kun je ook kiezen voor een grijze afwerking. We hebben naast houten bladen ook basiskleuren zoals een wit bureaublad.  

ideale thuiswerkplek
Zit/ sta bureautafels
Bureautafels kopen
Verstelbare bureautafels

Ga voor een zit/ sta combinatie! 

Zit/ sta bureaus worden steeds populairder. De naam zegt het al, met een zit/ sta bureau kun je zowel zittend als staand werken. Deze flexibele werkvorm brengt vele voordelen met zich mee. Het is erg gezond om tussen de zituren af en toe af te wisselen door te staan en bijvoorbeeld een rondje te lopen. Met het zit/ sta bureau kun je gewoon doorwerken terwijl je van houding verandert. De bureautafels zijn snel op sta niveau in te stellen. Wil je weer gaan zitten? Dan kun je hem makkelijk weer omlaag zetten.  

Zo’n flexibele werkhouding kan zorgen voor een hogere productiviteit. Daarnaast zorgt het voor een goede bloedcirculatie en kan het een boost geven aan de creativiteit. De bureaus zijn goed te combineren met een van onze goedkope ergonomische bureaustoelen, maar je kunt ook de combinatie maken met een van onze zit/ sta krukken. 

Zit/ sta krukken
Kantoormeubelen Rotterdam
Zit/ sta bureautafels

Wij staan voor jou klaar 

Als u nog met vragen of opmerkingen zit, zorgen wij er graag voor dat zo snel mogelijk is opgelost. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen, mailen of een contactformulier in te vullen op de contactpagina. Neem ook een kijkje tussen onze veelgestelde vragen, misschien kun je daar het antwoord op jouw vraag al vinden.  

Contact