Ergonomische thuiswerkplek

Ga je jouw ergonomische thuiswerkplek installeren? Vergeet niet om een kijkje te nemen in ons assortiment! Wij bieden jou de juiste oplossingen voor jouw thuiskantoor. We hebben alle meubelen in ons assortiment zodat jij niks hoeft te missen. Naast onze reguliere bureaus hebben we ook speciale thuiswerkbureaus. Deze zijn kleiner in formaat, zodat het veel ruimte bespaart in jouw eigen thuiskantoorZo heb je meer ruimte over voor opbergkasten bijvoorbeeld.  

Ons assortiment

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Ergonomische thuiswerkplek

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Kantoormeubelen Rotterdam

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Thuiswerken 

Onder het kopje ‘thuiswerken’ zie je ons volledige assortiment dat ook goed bruikbaar is voor thuiswerkers. Buiten deze kopjes om zijn er natuurlijk ook reguliere kantoormeubelen die je in jouw thuiswerkruimte kunt neerzetten, mits je er zelf de ruimte voor hebt natuurlijk! Een groot voordeel aan de thuiswerkmeubelen is dat deze snel te monteren zijn, je hoeft er dus de minimale moeite en tijd in te steken. Binnen één minuut heb jij jouw bureau al helemaal in elkaar staan! 

We hebben ook de nodige accessoires in de thuiswerk categorie opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldschermarmen, powerdocks en klabelleidersZo zorg jij ervoor dat jouw thuiswerk technisch ook gewoon in orde is! 

Bekijk de thuiswerk set
Complete thuiswerkplek
Detail voorbeeld Airseat

Thuiswerk set 

Wil je alles in één kopen? Dan hebben wij een thuiswerk set. Met deze werk set kun jij jouw ergonomische thuiswerkplek volledig inrichten. De set bestaat uit een verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. De combinatie zorgt voor een goede lichaamshouding en voldoende werkcomfort. De bureautafel is makkelijk handmatig af te stellen naar de juiste hoogte. De bureaustoel is op drie punten te verstellen, namelijk het zitvlak, de armleuningen en de rugleuning. Het is belangrijk dat deze alle drie goed zijn aangepast naar jouw werkhouding. Weten hoe je dat doet? Bekijk hieronder hoe je jouw bureaustoel en –tafel makkelijk en goed kunt instellen.  

Hoe stel je je bureaustoel in?
Natuur eiken

Volledig aan te passen 

Bij jouw thuiskantoor hangt er natuurlijk een andere sfeer, en is de inrichting natuurlijk anders. Het is belangrijk dat je bijvoorbeeld een bureau en bureaustoel koopt die ook écht past bij jouw thuiskantoor en inrichting thuis. Daarom hebben wij van alle producten verschillende varianten in ons assortiment. Zo kun je bij onze bureautafels een basic framekleur kiezen en uit verschillende soorten hout voor het tafelblad. De bureaustoelen zijn natuurlijk ook in meerdere kleuren beschikbaar.  

Ergonomische thuis aan de slag 

Op alle meubels die je voor jouw ergonomische thuiswerkplek aanschaft, krijg je natuurlijk garantie. Met de garantie van maar liefst twee jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit van jouw meubel. Want hoewel onze producten goedkoop zijn, hoef jij nooit in te leveren op kwaliteit, service of garantie! Is er binnen de periode van twee jaar iets afgebroken? Kun je jouw stoel niet meer goed verstellen, of is er iets kapot? Neem dan meteen contact met ons op, dan regelen wij een nieuw exemplaar! 

Iedereen doet ook wel eens een miskoop. Dat zou jou ook zomaar kunnen gebeuren bij het uitzoeken van meubels voor in jouw ergonomische thuiswerkplek. Om dit te voorkomen krijg jij als koper 30 dagen de tijd om een product te retourneren. Blijkt het meubel niet goed te zijn of niet fijn te werken? Dan stuur je het gewoon weer terug! Meer weten over onze garantie, service en kwaliteit? Ga dan naar onze klantenservice. 

Klantenservice