Bureau verstelbaar goedkoop

Wil je een bureau verstelbaar goedkoop aanschaffen? Kijk dan verder in ons assortiment. Wij hebben alles om jouw kantoor mee in te richten, tegen scherpe prijzen. Onze bureaus zijn allemaal verstelbaar, je kunt kiezen voor een regulier bureau of zelfs voor een zit/ sta bureauHet is natuurlijk belangrijk dat je het juiste bureau uitzoekt, zodat jouw medewerkers comfortabel en geconcentreerd aan de slag kunnen! Wij helpen jou graag bij deze zoektocht en geven jou de nodige tips mee! 

Vind jouw ideale bureau!

Bureau verstelbaar goedkoop

Verstelbaar bureau

Bekijk alle producten
bureau verstelbaar goedkoop

Zit/ sta bureautafels

Bekijk alle producten

Bureau uitkiezen 

Bureaus zijn samen met bureaustoelen de belangrijkste meubels van kantoor. Het is belangrijk dat je als werkgever een fijne omgeving voor jouw medewerkers creëert en dat kun je doen door in eerste instantie te zorgen voor een comfortabele werkruimte. Het beste is natuurlijk om in overleg met jou medewerkers te peilen wat zei een fijne werkhouding vinden, aan de hand daarvan kun je kijken wat voor soort bureau en bureaustoel daarbij horen. 

Verstelbaar bureau 

Onze verstelbare bureaus zijn natuurlijk ook altijd een goede optie. Deze klassiekere variant bureautafel is makkelijk in gebruik en goed te verstellen. We hebben verschillende modellen met verschillende uitvoeringen van de frames. Daarnaast is het mogelijk om een duo-bureau te kopen. Erg makkelijk omdat je dan meteen 2 werkplekken in één hebt.  

Bureau verstelbaar goedkoop
Bekijk de verstelbare bureaus

Zit/ sta bureautafel 

Een zit/ sta bureau verstelbaar goedkoop aanschaffen dat kan makkelijk bij ons! De zit/ sta combinatie is erg populair en dat is met een goede reden; flexibel werken is de toekomst! Het is voor kantoormedewerkers goed om regelmatig te wisselen van houding of even te lopen. Dat kan perfect met deze bureautafel. Voldoende beweging zorgt voor een goede bloedcirculatie wat leidt tot betere creativiteit, concentratie en productiviteit. Een échte win-win situatie dus.  

De zit/ sta bureautafels zijn te combineren met zowat alle bureaustoelen. Wanneer je staat, laat je de stoel toch weg. We hebben ergonomische bureaustoelen die een goede werkhouding bevorderen, maar je kunt ook kiezen voor een van onze zit/ sta krukken. Deze krukken zijn makkelijk te verstellen naar de hoogte van de bureautafel 

-23%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel DUO H-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

1.304,00 1.006,00
-22%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 160x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

655,00 509,00
-29%

Bureau

Zit/Sta kruk Eliza

Levertijd: 25-30 werkdagen

319,00 228,00
-26%

Bureau

Zit/Sta kruk 225

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

249,00 185,00
Zit/ sta bureaus

Goedkoop verstelbaar bureau 

De verstelbare bureaus zijn goed betaalbaar door de hoge kortingen. Hoewel de goedkope verstelbare bureaus erg voordelig zijn, lever jij als klant niks in op het gebied van service of kwaliteit. Wij staan ten alle tijden voor jou klaar! De standaard garantie van al onze meubels is een periode van twee jaar. Als er in die tijd iets defect is of niet naar behoren werkt, zorgen wij samen met jou voor een oplossing. Zo heb je de zekerheid dat onze producten echt van kwaliteit zijn.  

Een miskoop doen we allemaal wel eens. Dat kan natuurlijk ook gebeuren als je een bureau verstelbaar goedkoop wil aanschaffen. Bij ons geldt er een retourperiode van 30 dagen. Je kunt dus 30 dagen jouw product uittesten of het wel bij jouw medewerker en in jouw kantoor past. Is dat niet het geval? Dan kun je het product gewoon weer terugsturen! Wil je meer informatie over onze garantie of algemene voorwaarden? Bekijk de veelgestelde vragen bij de klantenservice of neem contact met ons op! 

Neem contact op