Schuifdeurkasten kantoor

Ben je op zoek naar een schuifdeurkast kantoor? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wij hebben verschillende opbergkasten die geschikt zijn voor jouw (thuis)kantoor.

De kantoorkasten uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en hebben twee jaar garantie. Door de korte lijnen met onze merken en fabrikanten kunnen wij jouw schuifdeurkast kantoor snel leveren. Blijkt de kantoorkast niet helemaal goed te zijn? Of voldoet het niet aan jouw verwachtingen? Dan kun je het product binnen 30 dagen gewoon weer retourneren. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het hieronder!

-29%

Kasten

Roldeurkast 73x120x45cm.

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

281,00291,00
-21%

Brandwerende kasten

Ladenkasten Sun-Safe

Levertijd: 5-10 werkdagen

840,001.296,00
-21%

Brandwerende kasten

Hangmappenframe Combipaper 490-700

Levertijd: 5-10 werkdagen

385,00 303,00 (inc. BTW: 366,63)
-22%

Brandwerende kasten

Brandwerende kast SA580

Levertijd: 5-10 werkdagen

3.236,004.033,00

Schuifdeurkast kantoor

Je kunt in ons assortiment tot op heden nog geen schuifdeurkast kantoor vinden. We bieden wel genoeg alternatieven om jouw spullen op te kunnen bergen. We hebben verschillende kleuren en formaten kantoorkasten in ons assortiment. Zo kun je altijd iets vinden wat in jouw (thuis)kantoor past. Bij de zoektocht naar een opbergkast is het natuurlijk eerst belangrijk om na te gaan wat je erin opbergt.

opbergkast met slot

Wil je (hang)mappen opbergen?

Naast een schuifdeurkast zijn er genoeg andere modellen in ons assortiment, met dezelfde ruimte. Zo hebben we roldeurkasten, draaideurkasten en brandwerende kasten. Elk van deze soorten heeft weer eigen pluspunten:

  • Roldeurkasten zijn handig als het kantoor beperkte ruimte heeft. De deuren van de kast slaan namelijk niet naar buiten toe, wat weer de helft van de ruimte bespaart.
  • Draaideurkasten zijn in tegenstelling tot schuifdeurkasten iets praktischer. met draaideurkasten kun je de deuren namelijk tegelijkertijd open zetten, zo heb je overzicht over de gehele kast, wat je bij een schuifdeurkast niet altijd het geval is.
  • Brandwerende kasten zijn handig voor belangrijke informatie die niet verloren mag gaan. Deze kasten zijn goed om vertrouwelijke documenten in op te slaan. De brandwerende kasten uit ons assortiment zijn uitgebreid getest bij hoge temperaturen en valproeven. Jouw documenten zijn voor 100% veilig in deze kast.

Benieuwd naar het assortiment? Bekijk het hieronder!

Roldeurkasten kantoor Draaideurkasten kantoor Brandwerende kasten kantoor

Wil je jassen en tassen kunnen opbergen?

Dan zijn onze garderobekasten en lockers iets voor jou! We hebben verschillende soorten lockers en garderobekasten:

  • Premium lockers: De premium lockers zijn de grootste lockers in ons assortiment. Hier kun je makkelijk je jas en tas in kwijt.
  • Multicolor lockers: Ben je meer op zoek naar kleur in jouw kantoor? Ga dan voor de multicolor lockers. Deze zijn een formaatje kleiner, maar je kunt er nog steeds een jas in kwijt.
  • Mini lockers: De minilockers bezetten minimale ruimte. In deze lockers kun je veilig je persoonlijke spullen opbergen zoals sleutels en portemonnees.
  • Garderobekasten: Speciaal voor kleedkamers hebben we garderobekasten. Hier past niet alleen je jas in, maar kun je ook makkelijk jouw uniform in kwijt. Alle kleding kun je rechtop ophangen zodat nergens kreukels in kunnen komen.
  • Waskast: De waskasten zijn handige kasten waar personeelsleden vuile was in kunnen gooien. Erg handig, zo is er één verzamelpunt voor deze kleding en hoeft het niet overal rond te slingeren.
Garderobe en waskast Lockers
kluisjeskast

Op zoek naar hulp?

Wij staan klaar voor jou! kom je er niet helemaal uit? Weet je niet welke kantoorkast het meest geschikt is of heb je vragen of opmerkingen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.

Wij zijn alle werkdagen bereikbaar van 8 – 17 uur.

Bel ons Stuur een e-mail