Lockers kantoor

Wil jij met lockers kantoor een overzichtelijkere werkplek maken? Goed idee! In ons assortiment kun je veel verschillende soorten lockers vinden, er is altijd wel iets passends voor jouw kantoor. Naast het overzicht dat je met lockers creëert, zorgt het ook nog eens voor een betere productiviteit en gelukkiger personeel. Twijfel niet en schaf zo snel mogelijk jouw lockers kantoor aan! Bekijk ons assortiment hieronder. 

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
Mini locker 46cm breed, 2-koloms, 20-deurs

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Waarom lockers kantoor? 

Je staat er als werkgever misschien niet meteen bij stil, maar lockers op kantoor kunnen wel degelijk zorgen voor meer rust onder het personeel. Maar op wat voor manier dan?  

  • Sommige medewerkers kunnen het vervelend vinden om persoonlijke spullen achter te laten als ze naar een bespreking moeten of even pauze houden. Een locker kan het ideale middel zijn om dit probleem te verhelpen. Het kan onder andere ook zorgen voor een betere algemene tevredenheid.  
  • Lockers kantoor kunnen ook zorgen voor overzicht. Het kan zijn dat personeelsleden in de huidige situatie zo af en toe persoonlijke spullen laten rondslingeren, of zich storen aan andermans rommel. In eerste instantie niet zo’n groot probleem misschien, maar het kan soms toch beter zijn om het netjes op te bergen. Een opgeruimde werkplek is immers een opgeruimd hoofd voor de medewerker.  

Bovenstaande punten kunnen in de meeste gevallen zelfs leiden tot een betere productiviteit van jouw medewerkers. Lockers kunnen dus een goede bijdrage leveren aan het werkplezier, het overzicht en natuurlijk de productiviteit.  

Schaf lockers kantoor aan!
kluisjeskast

Lockers kantoor 

Wij hebben gelukkig een breed assortiment aan lockers voor op kantoor. Ze zijn makkelijk in gebruik en zijn te ontgrendelen met een cilinderslot. Bij elke locker komt een set van twee sleutels voor het geval een medewerker de sleutel verliest, dan is er dus nog een reserveoptie. Er zijn verschillende varianten lockers. Bekijk de opties hieronder! 

Multicolor locker  

Deze kantoorlocker is voor de kleurliefhebbers onder ons. Deze lockers zijn van gemiddeld formaat en zijn kenmerkend door de unieke en verfrissende kleuren. Uniek en opvallend meubel voor jouw kantoor! De multicolor lockers zijn van goede kwaliteit en hebben een garantieperiode van 24 maanden.  

Premium lockers 

De premium lockers komen in de ietwat zakelijkere standaardkleuren. De premium lockers zijn groot, dus er is genoeg ruimte voor jouw medewerkers om daar alles in op te kunnen bergen. Zo kun je in tegenstelling tot de andere lockers er meerdere grote spullen in kwijt, zoals winterjassen, boeken, laptops, tassen, etc. 

Minilockers 

De naam zegt het al: mini. Deze zijn voor kleine, belangrijke bezittingen als portemonnees, sleutels, telefoons, ga zo maar door. De mini lockers kantoor bezetten erg weinig ruimte en zijn erg efficiënt. De lockerkast is makkelijk te monteren. 

Accessoires voor lockers kantoor 

Lockers kantoor kunnen na verloop van tijd vies worden. Misschien niet direct zichtbaar, maar bovenop de kasten kan stof zich erg makkelijk ophopen. Daarom hebben wij ook stofkappen in ons assortiment. Deze zijn op de pagina garderobekasten te vinden. Onze stofkappen zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is er altijd wel een die op jouw lockerkast past.  

Maar dat is niet alles… 

Wij hebben ook nog aanvullende lockeraccessoires voor in het kleedlokaal op kantoor. Zo zijn er sokkels waar je makkelijk de kasten op kunt zetten. Deze zijn multifunctioneel want naast een betere hoogte van de lockers, is het ook nog eens een zitbankje. Over banken gesproken… Wij bieden ook kleedkamerbanken aan in ons assortiment. Zowel met kapstokhaakjes als zonder. Benieuwd? Bekijk het artikel hieronder! 

Kleedkamerbanken