Lockerkast wit

Ben je op zoek naar een lockerkast wit? Wij hebben er genoeg in ons assortiment! Van groot naar klein en van ruimte vullend tot aan ruimtebesparend. Al onze lockers zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, zo hebben we ook van elke soort witte lockers. Weten welke locker het best bij jouw garderobe- of kleedruimte past? Bekijk welke het beste bij jouw kantoor past! 

lockerkast wit

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
Multicolor locker kast 60cm. 2 kolommen 10 deuren

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
garderobekast 120cm breed, 3-koloms, 6-deurs

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Witte lockerkasten

Waarom zou je voor een lockerkast wit kiezen? Witte lockerkasten komen erg neutraal over. Het past in elk interieur en ziet er schoon en opgeruimd uit. Het zou bijvoorbeeld uitstekend in ziekenhuizen, tandartspraktijken, maar ook in gewone kantoorpanden passen. Wij hebben verschillende lockercombinaties in ons assortiment. Deze onderscheiden we in vier categorieën: 

Wil je weten welke categorie het beste bij jouw garderobe past? Lees dan vooral verder! Hieronder staat er per categorie omschreven wat je kunt verwachten bij de desbetreffende lockerkasten. 

Garderobekasten 

Garderobekasten zijn in witte varianten te bestellen. Deze lockerkast wit is erg ruim, je kunt er zelfs kleding en jassen rechtop in hangen met een kledinghanger aan een stang. Deze zijn perfect als jouw medewerkers kreukloos uniforms willen weghangen. De lockers ventileren goed, dus kleding kan zelfs in de kasten zelf luchten. De garderobekasten hebben een sleutelslot, maar je kunt er zelf voor kiezen om er additioneel een cijferslot aan te hangen. Alle sleutels van de garderobekasten komen in sets van twee, dus bij verlies heb je altijd nog een reservesleutel. 

Premium lockerkasten 

De premium lockerkast wit heeft het meeste weg van een garderobekast. Deze kasten hebben veel ruimte, ventileren goed en komen in dezelfde kleuruitvoeringen als de garderobekasten. De premium lockerkasten komen net als de garderobekasten in uitvoeringen van één, twee en drie kolommen. De premium uitvoering heeft ruimte voor spullen als jassen, boeken, laptops en uniforms. Deze lockerkasten hebben daarentegen geen stang om kleding rechtop in te laten hangen. 

Multicolor locker kast 80cm. 2 kolommen 10 deuren
Multicolor locker

Multicolor lockerkasten 

Hoewel de naam multicolor luidt, is er in deze categorie ook een lockerkast wit te bestellen. De kleurenrange van deze soort is erg breed. Zo is er niet alleen wit, maar ook ivoorkleur wat een beetje crèmekleurig overkomt. De multicolor lockers zijn kleiner dan de premium lockerkasten. De kastdeuren hebben een vierkante vorm en ze komen in kolommen van een of twee. Compact, maar toch genoeg ruimte.  

Mini locker 24cm breed, 1-koloms, 10-deurs
Mini-lockers

Mini lockerkasten 

Tot slot zijn er nog de kleine lockerkasten. Deze bezetten de minimale ruimte, maar er past ook echt het minimale in. Deze zijn vooral bestemd voor kleinere waardevolle spullen zoals telefoons en portemonnees. Erg handig voor medewerkers, zo weten zij dat hun waardevolle spullen veilig achter slot en grendel liggen. 

Benieuwd naar wat kantoormeubel4sale jou te bieden heeft? Bekijk hier ons brede assortiment lockers!

Kantoormeubelen Rotterdam

Wij helpen jou graag! 

Heb je nog twijfels of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op! Wij ondersteunen jou graag bij de aankoop. Ook als je niet helemaal tevreden bent met je producten, kun je bij ons aankloppen. Bij ontevredenheid kun je binnen 30 dagen het product in de originele verpakking terugsturen. En als het product binnen twee jaar na aankoop kapotgaat, of niet naar behoren werktkun je het terugsturen. Op al ons producten zit een garantie van twee jaar. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op! 

Contact opnemen