Kleine lockerkast

Wil jij jouw waardevolle spullen kunnen opbergen in een kleine lockerkast? Lees dan snel verder! Wij hebben veel verschillende formaten en kleuren lockers in ons assortiment. Niet alleen zijn kleine lockerkasten fijn om jouw waardevolle spullen achter te laten, maar het kan ook zorgen voor meer rust onder het personeel. Benieuwd naar de modellen? Bekijk het assortiment!  

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
kleine lockerkast

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Kleine lockerkast voor in jouw garderobe 

Het is natuurlijk altijd fijn als medewerkers eigen spullen ergens veilig kunnen achterlaten. De kleine lockerkast is daar dé oplossing voor! Het wordt een stuk opgeruimder wordt door waardevolle spullen op te bergen in een lockerZo slingert het niet zomaar rond. Een overzichtelijke werkplek kan zorgen voor een hogere productiviteit, een echte win-win dus! Daarnaast kan het ook zorgen voor een hogere medewerkerstevredenheid. Zij hoeven zich tijdens vergaderingen of pauzes geen zorgen te maken over waardevolle spullen die nog op hun bureau ligt.  

 

Formaten van de kleine lockerkast

De mini-lockers komen in verschillende formaten. Wij onderscheiden het aanbod van onze lockers in drie verschillende categorieën: 

  • Premium lockers 
  • Multicolor lockers 
  • Mini lockers 

Weten wat de verschillen zijn? Lees dan snel verder! 

Bekijk lockers
kleine lockerkast

Lockerkasten van kleiner formaat

Deze kleine lockerkast is in de compactste vorm die wij aanbieden. In deze lockers past echt het minimale, handig om portemonnees of telefoons in op te bergen. Om dat ze zo compact en klein zijn zitten er veel kluisjes in een kolom, waardoor je er ook extra veel kwijt kunt. Deze variant is erg ruimtebesparend. Bekijk hieronder het aanbod van onze mini lockers! 

Mini lockers

Multicolor lockers 

Wil jij wat meer kleur in jouw garderoberuimte? Of wil je dat de lockers bij een specifieke muurkleur passen? Ga dan voor de multicolor lockers! De kans is groot dat je een kleur vind die bij jouw kantoorinrichting past. Deze iets kleinere lockerkasten zorgen voor een fleurig kleurtje in jouw kantoor.  

De multicolor lockers zijn weer iets kleiner van formaat dan de premium lockers, maar er past alsnog redelijk veel in. Zo kun je er met gemak een jas en je waardevolle bezittingen in kwijt.  

Bekijk muliticolor lockers
kluisjeskast
Lockerkast grijs

 Premium lockers 

Onze premium lockers zijn de grootste lockers uit ons aanbod. Deze zijn ruim en er past genoeg in. Medewerkers kunnen er uniformen, jassen, boeken, tassen, laptops, etc. allemaal in kwijt. Deze kasten zijn goed geventileerd en krasvrij. Zo kunnen ze jarenlang meegaan en er nog zo goed als nieuw uitzien. Bij de bestelling van lockers zijn er per kluisje twee sleutels. Erg handig, zo is er altijd nog een reservesleutel indien een medewerker hem per ongeluk verliest.  

Premium lockers

Accessoires 

Zelfs voor lockers hebben wij de nodige accessoires in ons assortiment. Of je nou een kleine lockerkast hebt of een grote, wij bieden alles in de verschillende vaste formaten aan. Ook de stofkappen. Deze zijn een echte aanrader voor jouw lockerkasten. Stof kan zich erg makkelijk ophopen bovenop de kasten. Door er een schuine stofkap op te zetten kan het stof zich niet ophopen en is het makkelijk om alles schoon te houden.  

De andere accessoires hebben meer betrekking tot kleedlokalen. Zo hebben we sokkels om de lockers op te zetten, zodat deze hoger komen te staan en mensen niet hoeven te knielen voor een locker. De sokkels zijn multifunctioneel, omdat er een bankje aan vastzit. Om kleedlokalen compleet te kunnen maken hebben wij ook nog kleedkamerbanken, garderobekasten en waskasten in ons aanbod. Meer weten? Bekijk het aanbod! 

Bekijk garderobekasten en accessoires