Lockerkast groen

Is een lockerkast groen iets voor jouw kantoor? Bekijk ons assortiment! Onze multicolor lockers passen dan perfect bij jou! De multicolor lockerkasten zijn speciaal voor de mensen die een kleurrijke draai aan hun kantoor, kleedlokaal of garderoberuimte willen geven. Weten welke kleuren wij allemaal hebben? Kijk dan snel verder, of kijk in ons assortiment! 

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
kleine lockerkast

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Groene lockerkasten 

De kleur groen wordt ook wel eens geassocieerd met groei, duurzaamheid, milieu en niet te vergeten natuur! Als een van deze begrippen van toepassing is op jouw bedrijf dan is een lockerkast groen een uitstekende keuze! Maar ook als je niks van die waarden hebt is het een leuke energierijke kleur. Als het gewoon bij de inrichting van jouw kantoor past dan is het ook een goed idee! 

De multicolor lockers 

De multicolor lockers zijn kluisjes van gemiddeld formaat. In deze lockers kun veel spullen kwijt, zoals laptops, jassen, boeken, ga zo maar door… Bij levering worden er bij elk kluisje twee sleutels meegeleverd. Erg handig, mocht er een medewerker per ongeluk een sleutel kwijtraken, dan heb je altijd een reserve achter de hand.  

Bekijk lockers

Assortiment lockers groen 

Naast onze multicolor lockers hebben we ook nog altijd andere formaten en soorten lockers beschikbaar. Of je nou een grotere locker of mini lockers zoekt. Het zit allemaal in ons assortiment. Hieronder alles op een rijtje: 

  • Premium lockers 

De premium locker is een ‘luxe’ soort locker. Deze is een tussenmaat van normale locker en garderobekast. Er is dus veel ruimte, goede ventilatie en het is gemaakt van het beste materiaal. De lockers zijn krasvrij, dus ze zien er jarenlang zo goed uit als nieuw! 

  • Mini lockers 

De minilockers uit ons assortiment zijn voor de minimale opberging. Denk maar aan portemonnees, telefoons en sleutels. Deze lockers bezetten de minimale ruimte en zijn erg compact. Handig als je weinig ruimte hebt in jouw garderobe.  

Lockerkast grijs
kluisjeskast
Multicolor locker kast 60cm. 2 kolommen 10 deuren

Waarom een groene lockerkast? 

Naast het feit dat een groene lockerkast jouw kantoor kan opfleuren, brengt het ook nog een voordeel mee voor jouw medewerkers. Lockers kunnen de medewerkerstevredenheid en de productiviteit verhogen. Klinkt een beetje raar misschien, maar het is mogelijk. 

  • Medewerkers kunnen het vervelend vinden persoonlijke bezittingen als telefoons of portemonnees onbeheerd achter te laten tijdens besprekingen of pauzes. Het is als werkgever dus goed om medewerkers tegemoet te komen, om zo het probleem te voorkomen. De oplossing zijn lockers. Hierdoor maken medewerkers zich minder zorgen en gaat de tevredenheid er alleen maar op vooruit. 
  • De toenemende productiviteit door lockers heeft voornamelijk veel te maken met het opbergen van spullen. Doordat medewerkers persoonlijke spullen een plekje kunnen geven in de locker, zullen de bureaus stukken overzichtelijker zijn. Als het bureau is opgeruimd, is het hoofd van de medewerker ook opgeruimd. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit. 
Bekijk onze lockers

Op zoek naar hulp? 

Lockers zijn een hele investering waar je wel heel lang van kunt genieten, dus het is wel belangrijk dat je meteen voor de juiste soort en formaat kiest. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar de lockers voor jouw kantoor. Je kunt met al je vragen en opmerkingen bij ons terecht. Als je jouw lockers groen wil, is dat bespreekbaar. Wij zoeken samen met jou naar de beste keus. Neem contact met ons op! 

Ga naar de klantenservice
Kantoormeubelen Rotterdam