Kantoorschermen

Ben je op zoek naar kantoorschermen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten kantoorschermen aan, ieder voor een ander doeleinde. Zo hebben wij plexiglas scheidingswanden om veilig te kunnen werken. Daarnaast hebben we een breed assortiment akoestische scheidingswanden, zodat jij in alle rust op kantoor kan werken.

Door korte lijnen met onze merken en fabrikanten kunnen wij onze producten aanbieden tegen een scherpe prijs. Een bijkomend voordeel daarvan is dat de bestelling snel geleverd kan worden. Wij bieden alleen maar topmerken en goede garantie op jouw bestelde producten. Bekijk ons aanbod kantoorschermen hieronder!

Plexiglas kantoorschermen

Plexiglas scheidingswand
Bekijk assortiment

Akoestische kantoorschermen

Bekijk assortiment

Met onze kantoorschermen kun je alle kanten op. In het assortiment zit een breed aanbod aan verschillende formaten en kleuren, zo past het altijd bij de stijl van jouw kantoor. Bekijk nu ons assortiment!

Plexiglas scherm 60x80cm.

Plexiglas kantoorschermen

Neem goede voorzorgsmaatregelen met onze plexiglas kantoorschermen. Deze wanden zorgen ervoor dat jij en je collega’s op een veilige en verantwoorde manier in dezelfde ruimte kunnen werken. De plexiglaswanden kunnen natuurlijk ook het contact tussen jou en bezoekers veiliger maken.

De schermen zorgen naast een prettiger gevoel op kantoor ook voor beperking van virusoverdracht. De schermen houden virusdeeltjes tegen waardoor deze niet zo makkelijk overgedragen kunnen worden. Een ander voordeel van deze schermen is dat ze doorzichtig zijn. Zo kun je alsnog collega’s gewoon zien en rondkijken in kantoor. 

De schermen zijn bij levering al gemonteerd. Je hoeft er zelf dus helemaal niks meer aan te doen, extra makkelijk dus! De levering is binnen enkele werkdagen, maar je kunt er ook voor kiezen om alles op te halen bij ons magazijn in Rotterdam. Neem hiervoor contact met ons op. 

Ben je op zoek naar meer preventiemateriaal? Bekijk dan ook ons assortiment met desinfectiezuilen en handgel.

Bekijk aanbod

Akoestische scheidingswanden

Niets is zo vervelend als de welbekende ‘kantoorgeluiden’. Pennen die klikken, tikkende toetsenborden, ga zo maar door. Wij hebben daar dé oplossing voor.

We bieden akoestische kantoorschermen aan die bijdragen aan de rust en concentratie van jou en je collega’s. De scheidingswanden uit ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, zodat het kantoor op jouw manier kan worden ingericht. Ga je voor kleurrijk of liever neutrale kleuren? Alles kan!

Onze akoestische scheidingswanden kun je na levering makkelijk zelf monteren. Liever laten monteren? Dat is ook een mogelijkheid. Als je voor de bestelling ook montage aanvraagt, kunnen wij een aanbod doen. Onze monteurs leveren dan de bestelling en gaan pas weg als alles in orde is!

Bekijk aanbod
Draaideurkast metaal

Kwaliteit en service

De kantoorschermen uit ons aanbod zijn stuk voor stuk van kwaliteit. Wij hebben korte lijnen met onze fabrikanten en distributeurs waardoor onze scheidingswanden tegen scherpe prijzen kunnen worden aangeboden. Ons standaard aanbod bestaat uit topmerken van hoge kwaliteit. Om deze reden geven wij een garantie van 24 maanden. Gaat er voor die tijd iets kapot? Wij regelen een nieuw product voor jou.

Zijn de kantoorschermen niet wat je ervan verwacht had? Dan kun je binnen 30 dagen de aankoop terugsturen. Gedurende het hele aankooptraject en daarna staan we klaar voor jou. Heb je nog meer vragen?

Veelgestelde vragen

Toch op zoek naar iets anders?

Zijn kantoorschermen niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan de rest van ons assortiment! Wij bieden alles wat een kantoor nodig heeft. Van kasten tot aan bureaus, en van prullenbakken tot aan vergaderstoelen. Daarnaast kun je ook lezen over onze moderne kantoorinrichting of de functie van ergonomische bureaustoelen.