Bureau thuiswerkplek

Op zoek naar een bureaustoel thuiswerkplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment staat vol met verschillende soorten bureaustoelen die uiterst geschikt zijn voor thuiswerkers. De bureaustoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat jouw bureaustoel altijd goed bij jouw interieur past. Naast mooi zijn de stoelen ook nog eens functioneel en zorgen ze voor een goede lichaamshouding tijdens jouw kantoorwerk. Wil je alvast ons aanbod zien? Bekijk het hieronder! 

Ons aanbod bureaustoelen

-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo met Airseat

Levertijd: 25-30 werkdagen

771,00 579,00 (inc. BTW: 700,59)
-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-22%

Bèta

Bureaustoel Be Sure 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

439,00499,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Kyra

Levertijd: 25-30 werkdagen

553,00645,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Reflex NPR1813

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.035,00 775,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh TGrey

Levertijd: 25-30 werkdagen

567,00655,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo Up

Levertijd: 25-30 werkdagen

589,00725,00
bureaustoel thuiswerkplek

Jouw thuiswerkplek 

Thuiswerken wordt steeds populairder, daarom bieden wij ook oplossingen voor thuiswerkers in onze thuiswerkcategorieHierin zijn alle handige meubels en accessoires te vinden, zodat jij als thuiswerker nergens op hoeft mis te pakken.  

Bureaustoel thuiskantoor 

Als het aankomt op meubels, dan is een bureaustoel misschien wel een van de belangrijkste meubels van jouw thuiskantoor. Hier maak je veruit het meeste gebruik van, dus je wil natuurlijk wel een comfortabele stoel bureaustoel uitzoeken. Wij helpen jou daar graag bij! Het is echt aan te raden om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Deze stoelen zijn in de rugleuning, armleuningen en op het zitvlak af te stellen. Dat moet op de juiste manier gebeuren. Weten hoe dat moet? Bekijk hieronder hoe je jouw bureaustoel thuiswerkplek goed kunt afstellen.  

Thuiswerkset

Je kunt ervoor kiezen om bij ons een complete thuiswerkset nu extra voordelig aan te schaffen. Bij een thuiswerkset horen de bureaustoel thuiswerkplek en een verstelbare bureautafel. Met deze combinatie ben je goed voorbereid op jouw thuiswerkdag. Bij goede instelling van de meubelen zorg jij voor een comfortabele en gezonde werkhouding, wat jou de veelvoorkomende kantoorklachten kunnen besparen. Deze klachten zoals nek- rug- en schouderpijn zijn de meest voorkomende kantoorklachten waar jij als medewerker voor een lange tijd last van kunt hebben. Voorkom dit met onze thuiswerkset, bekijk hem hieronder! 

kantoormeubel4sale thuiswerkplek
Bekijk deze complete thuiswerkset

Helemaal in jouw stijl 

Onze producten zijn allemaal in verschillende varianten verkrijgbaar. Wel zo handig aangezien je in je thuiskantoor natuurlijk een andere stijl hebt dan op kantoor. De bureaustoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een stoffen stoel, maar we hebben ook lederen uitvoeringen.  

Op het gebied van bureautafels is er veel te variëren. Je kunt niet alleen de kleur van het blad kiezen, maar ook het frame dat onder de tafel komt. De bureaubladen zijn er in verschillende houtuitvoeringen. Je kunt zelf kiezen of je voor een bruintint gaat, of toch liever een grijs bureaublad wil. De frames onder de tafels zijn verkrijgbaar in aluminium, zwart of wit.  

Garantie op jouw product 

Wij kunnen ons voorstellen dat jij zeker wil weten dat je het goede meubel hebt aangeschaft. Daarom kun je bij ons tot 30 dagen na de aankoop het product retourneren. Zo kun je geen miskoop maken! 

Op het gebied van garantie bieden wij een standaard garantieperiode van twee jaar aan. Als er binnen deze periode iets kapotgaat of niet naar behoren werkt, zorgen wij ervoor dat jij gewoon een nieuw exemplaar krijgt. Meer weten over onze garanties en retourneervoorwaarden? Ga dan naar onze klantenservice, of neem contact met ons op! 

Contact Klantenservice