Goedkope bureaustoel

Ben jij op zoek naar een goedkope bureaustoel? Zoek niet verder. Wij hebben dé stoel voor jou! Wij hebben goedkope bureaustoelen van de beste merken. Onze bureaustoelen zijn niet alleen goedkoop, maar ze bevorderen ook nog eens een goede werkhouding. Zo kun je de veelvoorkomende kantoorklachten voorkomen zoals nek- rug en schouderpijn. Daarnaast kun je de stoelen helemaal in jouw gewenste stijl bestellen, de meeste stoelen zijn namelijk in verschillende kleuruitvoeringen verkrijgbaar. Benieuwd of jouw ideale bureaustoel erin staat? Bekijk snel het assortiment! 

Goedkope bureaustoelen

Bureaustoelen voor op kantoor

-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo met Airseat

Levertijd: 25-30 werkdagen

771,00 579,00 (inc. BTW: 700,59)
-20%

Almachair

Bureaustoel Milaan

Levertijd: 5-10 werkdagen

459,00 365,00
-21%

Almachair

Bureaustoel 24-uurs Manhattan

Levertijd: 5-10 werkdagen

945,001.170,00
-22%

Bèta

Bureaustoel Be Sure 100

Levertijd: 25-30 werkdagen

439,00499,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Kyra

Levertijd: 25-30 werkdagen

553,00645,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Girsberger Reflex NPR1813

Levertijd: 25-30 werkdagen

1.035,00 775,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Tempeo Fresh TGrey

Levertijd: 25-30 werkdagen

567,00655,00
-25%

Bureaustoelen

Bureaustoel Köhl Anteo Up

Levertijd: 25-30 werkdagen

589,00725,00
Girsberger bureaustoel Yanos

Goedkope bureaustoelen

De bureaustoelen uit ons assortiment zijn ergonomisch. Dat wil zeggen dat ze zorgen voor een goede werkhouding als de stoel op de juiste wijze is afgesteld. Hierdoor kun je als werkgever veel ziekteverzuim voorkomen, en houd jij jouw collega’s gezond. Een echte win-win situatie dus! De bureaustoelen zijn fijn in gebruik en makkelijk te verstellen. Weten hoe je een bureaustoel op de goede manier instelt? Bekijk het artikel hieronder! 

Bureaustoel instellen

Bureautafels 

Bij een goedkope bureaustoel hoort natuurlijk een bureautafel. Wij hebben genoeg mogelijkheden op het gebied van bureautafels. Al onze bureautafels zijn geheel aan te passen naar de stijl van jouw kantoor. Het bureaublad is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en de frames zijn aan te passen in verschillende basiskleuren.  

Het assortiment is in twee categorieën op te delen: verstelbare bureautafels en zit/sta tafels. De verstelbare bureautafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten tafelpoot constructies. De tafels zijn makkelijk te verstellen op goede hoogte. De zit/ sta bureaus zijn in verschillende versies verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen om een bureau met handmatige bediening aan te schaffen, deze is met een slinger verstelbaar. Daarnaast hebben we ook een elektrische variant. Deze is op standaard hoogtes in te stellen, zodat je met een druk op de knop de tafel op de goede sta of zit hoogte kunt instellen.  

Zit/Sta kruk SCH225 zwart

Zit/sta kruk 

Zit/sta tafels nemen toe in populariteit. De bureautafels zorgen voor een flexibele werkhouding. Dat is erg goed voor jouw collega’s. Flexibel werken bevordert de bloedcirculatie en kan zorgen voor meer creativiteit en productiviteit. De zit/sta bureaus zijn makkelijk te combineren met een goedkope bureaustoel, maar je kunt er ook voor kiezen om een zit/ sta kruk aan te schaffen. Deze zijn bij ons verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het hieronder! 

Zit/sta krukken

Goede garantie voor kwaliteitsvolle producten 

Jouw goedkope bureaustoel heeft een goede garantie. Omdat wij achter de kwaliteit van onze producten staan, bieden wij een garantie van maar liefst twee jaar op al onze meubelen. Als er binnen die periode van twee jaar iets kapotgaat of niet naar behoren werkt, zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw product komt.  

Klantenservice