Complete thuiswerkplek

Wil jij jouw complete thuiswerkplek inrichten? Dat kun je makkelijk voor elkaar krijgen met Kantoormeubel4sale.nl! Er wordt jou genoeg inspiratie en meubels aangeboden waarmee jij jouw ideale thuiswerkplek kunt creëren. Wij kunnen zorgen voor een complete thuiswerkplek met alle meubels die we in ons assortiment hebben. Bekijk onze bureautafels, bureaustoelen, opbergkasten, de nodige accessoires en nog veel meer! Ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje hieronder.

Richt jouw thuiskantoor in

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Ergonomische werkplek

Ten eerste is het bij een thuiswerkplek belangrijk om na te denken over een goede, rustige ruimte waar jij je volledig kunt concentreren. Dit is natuurlijk de basis, aangezien je bij thuiswerken natuurlijk veel makkelijker wordt afgeleid. Je kunt door de juiste kantoormeubelen ervoor zorgen dat jij jouw concentratie behoudt.

Ergonomische kantoormeubelen helpen jou hierbij. Deze meubels zorgen ervoor dat jij de juiste werkhouding aanhoudt, waardoor je kantoorklachten als rug- nek en schouderpijn voorkomt. Je kunt ongestoord te werk gaan zonder ergens last van te hebben. Het kan leiden tot een betere productiviteit, creativiteit en een betere concentratieboog. Onze thuiswerk set is een ergonomische combinatie die uiterst geschikt is voor jou als thuiswerker. Bekijk hem hieronder!

Bekijk de thuiswerk set
Complete thuiswerkplek

Jouw eigen stijl

Onze ergonomische kantoormeubelen kun je terugvinden onder de categorieën ‘bureau’ en ‘bureaustoelen’. Hierin kun je nog veel variëren met de meubels, jouw complete thuiswerkplek moet natuurlijk wel helemaal in jouw eigen stijl zijn! Bureaustoelen zijn in verschillende modellen beschikbaar. Je kunt dus kiezen uit verschillende materiaalsoorten en verschillende kleuren!

De bureautafels bestaan uit een frame en tafelblad. Het frame is in verschillende basiskleuren te bestellen en het tafelblad is ook helemaal aan te passen naar jouw interieur. Het blad is in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. De houtsoorten zijn ook in verschillende kleuren bewerkt, zo kun je naast bruintinten ook kiezen voor een grijs houten tafelblad. Na de bureaustoel en –tafel staat de basis van jouw complete thuiswerkplek!
Bovenblad kleuren
complete thuiswerkplek

Maak jouw thuiswerkplek compleet

Met een bureau en –tafel ben je er nog niet; je hebt nog plek nodig om jouw materiaal op te bergen en de accessoires kun je natuurlijk ook niet vergeten! Op het gebied van opbergkasten zijn bijna alle kasten wel geschikt voor een thuiswerker. Alle kasten zijn er in verschillende formaten, dus of je een groot thuiskantoor hebt of een kleinere ruimte, voor iedereen hebben wij een oplossing. Daarnaast hebben de meeste kasten uit ons assortiment een cilinderslot ter beveiliging. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over het opbergen van vertrouwelijke documenten. Jouw complete thuiswerkplek afmaken? Bekijk dan ons assortiment opbergkasten.

Bekijk het assortiment

Voorkom een miskoop

Bij aankoop voor de meubels voor jouw complete thuiswerkplek wil je natuurlijk geen fouten maken. Door jouw meubels aan te schaffen bij Kantoormeubel4sale.nl hoef jij je geen zorgen te maken over een miskoop. Onze producten kunnen namelijk binnen een termijn van 30 dagen terugsturen als je er niet tevreden over bent.

Met onze producten zijn van goede kwaliteitsvolle fabrikanten en merken. Ondanks de goede kwaliteit kan er altijd iets kapot gaan of niet naar behoren werken. Daarom bieden wij op onze kantoormeubelen een garantie van twee jaar. Gaat er voor die tijd iets kapot? Dan kun je contact met ons opnemen en dan krijg je gewoon een nieuw exemplaar toegestuurd. Meer weten over onze garanties en voorwaarden? Neem contact op!

Neem contact op