Kluisjeskast

Wil jij een kluisjeskast in jouw garderobe? Wij hebben genoeg keuze! De kluisjeskasten uit ons assortiment zijn handig in gebruik en gaan echt jarenlang mee. Door korte lijnen met onze merken en leveranciers kunnen wij goede garantie en erg snelle levering garanderen. Alles is standaard makkelijk te monteren, maar wij staan ook graag voor jou klaar als je hulp nodig hebt! 

kluisjeskast

Premium lockers

Bekijk hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment
kleine lockerkast

Mini lockers

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment
Lockers kantoor

Garderobekasten

Bekijk de producten

Bekijk ons assortiment

Onze kluisjeskasten: alle maten en soorten 

Wij hebben een ruim assortiment kluisjeskasten. Allemaal voor verschillende doeleinden. Het is belangrijk om als eerste na te gaan wat voor formaat kluisjeskast jij nodig hebt. Wat past er in jouw garderoberuimte? Hoeveel kluisruimte hebben jouw medewerkers nodig? Aan de hand van die informatie kun je makkelijk beslissen wat het beste bij jouw bedrijf past.  

Bekijk lockers
Premium garderobekast 120cm breed, 3-koloms, 3-deurs
  • Garderobekast 

Garderobekasten zijn uiterst geschikt voor kleedruimtes. De garderobekast maakt het mogelijk om kleding rechtop op te hangen. Handig voor uniformen. Deze kun je makkelijk kreukloos weer uit de garderobekast halen. Deze kluisjeskast heeft de meeste ruimte, naast een ophangstang heeft het ook nog een plank. Hier kun je bijvoorbeeld schoenen op zetten of je tas.  

Aanvullend voor een kleedruimte hebben we ook een waskast in ons assortiment. Deze waskast is van groot formaat. Zo kun je makkelijk overzicht houden in jouw kleedlokaal. 

Bekijk alle garderobekasten
  • Premium lockers 

De premium lockers zijn van de beste kwaliteit. Het materiaal gaat jarenlang mee en is krasvrij. Jij hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken over kleine beschadigingen, want die zullen niet zichtbaar zijn.  

De premium lockers ventileren goed. Voordelig voor de inhoud, zoals jassen en tassen. Zo kan het stof van kleding luchten, zodat er geen nare geurtjes ontstaan.  

Premium lockers
kluisjeskast
kluisjeskast
  • Multicolor lockers 

De multicolor locker is de meest luxe kluisjeskast variant uit ons assortiment. Deze lockers zijn goed afgewerkt en in verschillende verfrissende kleuren beschikbaar. De perforatie zit netjes aan de achterkant weggewerkt, dus daar is aan de voorkant niks van zichtbaar. De multicolor lockers zijn vierkant en van een gemiddeld formaat. Ze zijn 40 x 40 cm. Genoeg ruimte voor jassen en tassen dus! 

Bekijk muliticolor lockers
  • Mini lockers 

De minilocker is een kluisjeskast die geschikt is voor minimale opberging. Hier kun je kleine spullen in kwijt als portemonnees, telefoons, sleutels, etc. Deze kluisjeskasten zijn erg ruimtebesprarend, handig als je beperkte ruimte hebt in je garderobe.  

Bekijk mini lockers
kleine lockerkast

Kluisjeskast slot 

Bij de meeste locker-uitvoeringen zit er standaard een cilinderslot in. Bij een multicolor kun je er ook voor kiezen om een hangslot met cijfercode te bevestigen. Ben je op zoek naar een ander soort slot? Alles is met ons bespreekbaar! Heb je liever een pincodeslot op de kluisjeskast? Of iets anders zoals een pandslot, muntsloten of een pasjessysteem? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.  

Contact

Uitstekende kwaliteit, goede garantie! 

Wij verkopen alleen meubelen en materiaal van goede kwaliteit, zo ook onze kluisjeskasten. Onze producten moeten lang mee kunnen gaan en daarom bieden wij op alles maar liefst twee jaar garantie. Mocht er iets voor die tijd niet naar behoren werken of kapotgaan, schieten wij jou te hulp! Door de korte lijnen met onze merken en leveranciers wordt het probleem in no-time opgelost. Meer weten over onze service? Ga dan naar onze klantenservice. 

Klantenservice