Hoge vergadertafel

Wil je een hoge vergadertafel op kantoor hebben? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Onze vergadertafels zijn van hoge kwaliteit. Dat komt door de korte lijnen die wij met merken en fabrikanten hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij binnen enkele dagen jouw hoge vergadertafel op kantoor hebt. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

-29%

Kantinetafels

Bartafel 80x80cm. met voetensteun

Levertijd: 5-10 werkdagen

367,00 262,00
-20%

Kantinetafels

Bartafel 180x80cm. met voetensteun

Levertijd: 5-10 werkdagen

413,00 329,00
-28%

Bureautafels zit/zit en zit/sta

Bureautafel T-poot electrisch zit/sta 180x80cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

711,00 515,00
-29%

Bureautafels instelbaar

Bureautafel N-poot 200x100cm

Levertijd: 5-10 werkdagen

377,00 269,00

Een hoge vergadertafel is erg handig en comfortabel, al lijkt het op het eerste gezicht niet zo te zijn… De vergadertafels hebben standaard een voetsteun en met keuze uit de juiste stoelen kun je een fijne vergaderruimte creëren. Een voordeel aan de hoge vergadertafel is dat je zelf kan kiezen of je wil zitten of juist wil staan.

Een ander voordeel van onze vergadertafels is dat je het helemaal kan aanpassen hoe jij wil. Het tafelblad en onderstel kunnen apart van elkaar gekozen worden, zodat het totaalplaatje helemaal bij jouw kantoor past. Bekijk hieronder het assortiment!

Assortiment vergadertafels

Standaard aanbod hoge vergadertafel

Wij hebben een standaard aanbod tafels die onder vergadertafels vallen. Deze zijn helemaal door jou aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen wat voor kleur blad je wil, en welke kleur onderstel. Zo kun jij het precies maken naar wens! Erg handig, want dan past het altijd in jouw kantoor. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Dan kun je altijd het product in de originele verpakking terugsturen!

Bekijk aanbod

Maak jouw kantoor compleet

Zie je niet de tafel die je nodig hebt? Kijk dan naar de rest van ons assortiment! Naast een hoge vergadertafel kun je ook kijken naar hoge bureaus die wij bieden. Deze zijn vaak verstelbaar en kunnen ook tot redelijke hoogte komen. Twee in een dus. Bij lange vergaderingen kun je de tafel tot een laag niveau installeren zodat jij en je collega’s comfortabel kunnen zitten. Als je liever aan een hoge vergadertafel zit, of gewoon liever blijft staan, dan kun je hem weer omhoog zetten. Erg handig dus!

De verstelbare tafels/ bureau’s zitten veel in ons aanbod. Hierbij kun je ook keuzes maken. Naar welke kleuren ben je op zoek? Wil je een elektrisch verstelbare tafel of eentje die je met de hand moet verstellen? Bekijk hieronder ons aanbod verstelbare bureautafels!

Bekijk aanbod
Zit/Sta bureau DUO display memory
Bureau verstelbaar goedkoop

Maak jouw vergaderruimte af

Naast een hoge vergadertafel bieden wij natuurlijk nog veel meer accessoires om jouw vergaderruimte af te maken. Zo hebben we voor aan de hoge vergadertafel barkrukken in ons assortiment. Je kunt er ook voor kiezen om krukken van een sta-zit bureau te kopen. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

-20%

Almachair

Barkruk Padova

Levertijd: 5-10 werkdagen

124,00 99,00
-19%

Almachair

Barkruk Parma II

Levertijd: 5-10 werkdagen

159,00 129,00
-29%

Bureau

Zit/Sta kruk Eliza

Levertijd: 25-30 werkdagen

319,00 228,00
-26%

Bureau

Zit/Sta kruk 225

Levertijd: Op voorraad, 2-7 werkdagen

249,00 185,00

Wij staan voor jou klaar

Op onze hoge vergadertafels en bijbehorende producten bieden wij een garantie van 24 maanden. Gaat er voor die tijd iets kapot? Maak je geen zorgen! Je krijgt gewoon een vervangend product toegestuurd. Ook bij ontevredenheid heb je een periode van 30 dagen om de producten terug te sturen.

Wij streven naar een standaard levering van enkele werkdagen. Als je de bestelling eerder op kantoor wil hebben, is het ook mogelijk om het op te halen in ons magazijn in Rotterdam. De meeste hoge vergadertafels komen in onderdelen binnen en moet je zelf nog monteren. Heb je toch liever dat er een van ons monteurs langskomt? Dat kan! Neem bij de bestelling contact met ons op, dan kunnen wij een mooi aanbod doen.

Neem contact op