Goedkope kantoorkasten

Ben je op zoek naar goedkope kantoorkasten? Stop dan met zoeken, want bij Kantoormeubel4sale.nl zit je op de goede plek. Wij hebben alles om jouw kantoor compleet in te richten, van kantinemeubels tot aan prullenbakken en van bureautafels tot aan kapstokken. Zo hebben we ook verschillende goedkope kantoorkasten in ons assortiment, standaard tegen scherpe prijzen aangeboden. Door de korte lijnen met onze merken en leveranciers kunnen wij hoge kortingspercentages en goede service aanbieden.  

Opbergen op uw kantoor 

Wij hebben verschillende categorieën kasten, jouw keuze is natuurlijk afhankelijk van wat je in de kast gaat opbergen. Naast de verschillende categorieën zijn de kasten ook nog aan te passen in kleur en formaat, zodat het altijd bij de stijl en grootte van jouw kantoor past. Genoeg keuze dus! 

Draaideurkast 100x80x38cm

Mappen opbergen 

Heb je veel opbergmappen die je een plekje moet geven? Dan is de roldeurkast of draaideurkast perfect voor jouw kantoor! De roldeurkast is handig als je een ruimtebesparende kantoorkast nodig hebt, deze heeft namelijk geen openslaande deuren waar je rekening mee moet houden. Beiden goedkope kantoorkasten zijn handig in gebruik en voorzien van een cilinderslot. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw documenten goed en veilig bewaard worden. Als extra optie kun je ervoor kiezen om een hangmap frame erbij aan te schaffen. Deze frames zijn makkelijk in de kast te installeren en zorgen voor opbergruimte van jouw hangmappen. Geen rondslingerende papieren meer! 

Bekijk het assortiment

Losse papieren 

Heb je veel posters, brieven of tekeningen die je moet opslaan? Bekijk dan een van onze lade- of tekenkasten. Hierbij kun je zelf het ladeaantal kiezen. Deze goedkope kantoorkasten komen in de veelvoorkomende papierformaten, denk dus goed na over het formaat van de documenten die je wil opbergen in jouw kantoorkast.  

Bekijk het assortiment

Persoonlijke bezittingen opbergen 

Hebben jouw medewerkers geen mogelijkheid om jassen of tassen op te bergen? Dan zijn onze lockers misschien een goede optie. We hebben verschillende soorten lockers in ons assortiment met een cilinderslot. In overleg met ons kun je ook kiezen voor een pasjessysteem, hangsloten of pincodes. Met onze lockers kunnen jouw medewerkers met een gerust harpersoonlijke bezittingen achterlaten en hoeven zij zich daar geen druk over te maken. 

Naast lockers hebben we ook grotere varianten, ook wel garderobekasten genoemd. Deze goedkope kantoorkasten hebben meer ruimte, je kunt er zelfs uniforms rechtop inhangen. De kast is ook uitgerust met een plank. Aanvullend aan de garderobekasten zijn er ook waskasten verkrijgbaar bij ons. Om jouw kleedkamer écht helemaal af te maken, kun je ook nog kijken naar ons aanbod in kleedkamerbanken. 

Garderobekasten Lockers
kluisjeskast
Domestic Safes serie

Veiligheid boven alles 

Heb je belangrijke documenten die je kosten wat kost wil beveiligen? Dan kun je kijken naar onze brandwerende kasten en kluizen. Deze kasten doorstaan de hevigste omstandigheden. Naast hoge temperaturen hebben deze goedkope kantoorkasten ook vallen van tot wel drie etages doorstaan. Jouw documenten zijn veilig 

Brandwerende kasten Inbraakwerende kluizen

Bekijk onze kantoormeubels

Ergonomische thuiswerkplek

Kasten

Roldeurkasten / LadekastenDraaideurkasten

Bekijk alle producten
Bureautafels kopen

Stoelen

Bureaustoelen

Bekijk alle producten
Desinfectiezuil kleur antaciet

Overig

Afvalbakken / Kapstokken / Diversen / Sale

Bekijk alle producten

Laaggeprijsde kantoorkasten 

Hoewel onze kantoorkasten voordelig zijn, hoef je niks in te leveren op de kwaliteit van het meubel en de service die je erbij krijgt. Je krijgt bij al onze meubels namelijk twee jaar garantie, dus ook op de goedkope kantoorkasten. Bij problemen staan wij paraat om jou te helpen en de nodige service te bieden. Als de kast binnen een periode van twee jaar kapotgaat, zorgen wij voor een nieuw exemplaar.  

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat jouw goedkope kantoorkasten toch niet helemaal in de smaak vallen… Hiervoor bieden wij ook de oplossing. Je kunt namelijk 30 dagen na de aankoop jouw product retourneren. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een miskoop! 

Neem contact op